Cadde Algı Eke denizin altından paylaştı!

Algı Eke denizin altından paylaştı!

25.06.2022 - 10:24 | Son Güncellenme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan Algı Eke, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla adından söz ettirdi. Su altında çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Eke'nin kareleri, büyük ilgi gördü.

Algı Eke denizin altından paylaştı

Son olarak geçtiğimiz yıl dijital platformda yayınlanan bir dizide rol alan Algı Eke, Ekşi Sözlük yazarları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak, neden artık televizyon dizilerinde rol almadığını şöyle açıklamıştı:

Haberin Devamı

Bir süredir kendi kararımla dizi yapmıyorum. Artık farklı şeyler yapmak istediğim için. Maalesef gelen şeyler birbirine benziyor. Daha çok sinema ve tiyatro ağırlıklı gidiyorum. Tabii ki param biterse dizi yapacağım.

"DENİZ KIZI"

Tatil yapmak için soluğu Muğla'da alan 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak yeni pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü isim, Akyaka etkiketi koyduğu, denizin altında çekilen karelerini 218 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Eke'nin bu pozlarına, "Muhteşem", "Yeni avatar filminden bir kare" ve "Deniz kızı" gibi yorumlar yapıldı.

Algı Eke denizin altından paylaştı