Cadde Ali Demirel kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Olacak O Kadar'ın oyuncu Ali Demirel'in hastalığı neydi?

Ali Demirel kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Olacak O Kadar'ın oyuncu Ali Demirel'in hastalığı neydi?

29.06.2021 - 10:03 | Son Güncellenme:

Ali Demirel'in vefat haberinin duyulmasının ardından vatandaşlar Ali Demirel kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. 1944 yılında İstanbul'da dünyaya gelen tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Demirel birçok projede farklı karakterleri oynadı. Olacak O Kadar ekibinde de yer alan Ali Demirel tiplemeleri ile adından söz ettirdi. Peki Ali Demirel neden öldü, hastalığı neydi?

Ali Demirel kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü Olacak O Kadarın oyuncu Ali Demirelin hastalığı neydi

Ali Demirel konusunda araştırmalar devam ediyor. Olacak O Kadar ekibinde yer alan icra memuru, polis, garson gibi birçok farklı karaktere hayat veren sanatçı Muğla'nın Marmaris ilçesinde hayatını kaybetti. Sanatçının hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından araştırmalar sıklaştı. Peki Ali Demirel kimdir?

Haberin Devamı

ALİ DEMİREL KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

Ali Demirel (d.13 Mart 1944, İstanbul) Türk tiyatro ve sinema sanatçısı.

1944 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, sinemada bir çok projede, polis, icra memuru, garson gibi karakterleri canlandırmış bir isimdir.

Daha sonra tv’de yayınlanan “Olacak O Kadar” adlı komedi programı ile tanındı.

ALİ DEMİREL NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Marmaris'te yalnız yaşayan sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Demirel, dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. İhbar üzerine eve gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Demirel'e, ileri derece zatürre teşhisi konuldu. Böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunan Demirel, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.