Cadde Ali Uğur Akbaş'tan eski eşine ağır suçlamalar!

Ali Uğur Akbaş'tan eski eşine ağır suçlamalar!

17.11.2017 - 12:52 | Son Güncellenme:

Gülbin Vardar'dan manken Yeliz Yeşilmen'e çok sert cevap geldi. Yeşilmen'in iş adamı eşi Ali Uğur Akbaş da sessizliğini bozdu: Ben evliyken, Gülbin benimle birlikte olup hamile kaldı. İlk eşimden öyle ayrıldım.

Ali Uğur Akbaştan eski eşine ağır suçlamalar

Geçtiğimzi günlerde Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'a ait olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyaya sızmıştı. İhanete uğradığı konuşulan 38 yaşındaki Yeşilmen, "Bu, ünlü ve başarılı olan her insana oynanan bir oyun, montajlı fotoğraflar var. Hiçbir şey yok. Ne kocamı ne de kendimi harcatmam. Kimsenin gücü yetmez. Durumu bilişim suçlarına ilettik, şüphelendiğimiz kişiler var" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü mankenin 'şüphelendiğimiz kişiler var' açıklaması ile Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'ı kastettiği iddia edildi. Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına konuşan Vardar ise flaş iddialarda bulundu.

Gülbin Vardar’ın açıklamaları şöyle:
"Benim yaşamış olduklarımı o da (Yeliz Yeşilmen) yaşasın isterim. Çünkü ben az buz şeyler yaşamadım. İki çocuğumla hayatı silbaştan yaşadım. Bakın o da 2 çocuğuyla şu an. Aynı kaderi yaşayacak. Aynı kaderi yaşamadan ölmeyecek. Çünkü ben çok çektim. Evet, bu mesajlar bana da geldi. Eski eşim bir bayanla kendisini (Yeliz Yeşilmen) aldatıyormuş. Biz bunu seneler önceden biliyorduk, şimdiki mevzu değil ki. Biz bunu gördük, çocuklarım onların yanında olduğu zamanlar başka kadınlar da görüyordu. Kendisi de yakaladı fakat hep sustu."

Haberin Devamı

ALİ UĞUR AKBAŞ'TAN CEVAP

Yeliz Yeşilmen ve eski eş Gülbin Vardar karşılıklı suçlamalarının ardından Ali Uğur Akbaş sessizliğini bozdu. Adanalı iş adamı, "Ben evliyken, Gülbin benimle birlikte oldu ve hamile kaldı. İlk eşimden öyle ayrıldım. Gülbin'den ayrıldıktan 1.5 yıl sonra Yeliz'le tanıştım. Yeliz'i evli adamla birlikte olan kadın olarak yansıtmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Yazarlar