Cadde Alina Boz: Setlerde büyüdüm!

Alina Boz: Setlerde büyüdüm!

09.08.2021 - 09:12 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Maraşlı' dizisinde oynayan Alina Boz, katıldığı YouTube programında setlerde büyüdüğünü açıkladı. Genç oyuncu ayrıca dışarıdan soğuk biri gibi algılandığını da söyledi.

Alina Boz: Setlerde büyüdüm

Alina Boz, Kerim Savaş Sarı’nın YouTube kanalındaki programa konuk oldu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapan Boz, setlerde büyüdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, dışarıdan bakıldığında soğuk biri gibi durduğunu “Okulda hep şunu duydum. ‘Biz seni tanımadan önce çok soğuk birisi sanıyorduk.’ Sanıldığı gibi soğuk biri değilim. Bir arkadaş gurubum var. Onlar için her şeyi yaparım" sözleriyle dile getirdi.

Unutkan olduğunu da ifade eden Boz, “Biraz balıkhafızalıyım. İnsanların isimlerini unutuyorum. Okuduklarım aklımda kalmıyor” dedi.

Alina Boz, “Hayallerin var mı?” sorusuna 13 yaşımdan beri dizilerde oynuyorum. Gidip göremediğim yerler var. Oraları görmek istiyorum" diye yanıt verdi.

"BEŞ SAAT BOYUNCA AĞLADIM"

Duygusal biri olduğunu da söyleyen oyuncu, rol aldığı 'Paramparça' dizisinin final yemeğinde beş saat boyunca ağladığını “15’imden 18 yaşıma kadar o dizideydim. Herkesten daha çok settekileri gördüm" sözleriyle anlattı.

Alina Boz: Setlerde büyüdüm