Cadde Alperen Duymaz'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

Alperen Duymaz'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

25.05.2022 - 13:55 | Son Güncellenme:

Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan 'Son Yaz' dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz, iki yıl önce öğretmen Kübra Kelkit ile nikah masasına oturmuştu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin boşanacakları iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan oyuncu, ayrılık iddialarına sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile yanıt verdi.

Alperen Duymazdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

Daha önce 'Bodrum Masalı', 'Çukur', 'Çarpışma', 'Son Yaz' gibi dizilerde rol alan ve şimdilerde 'Erkek Severse' adlı dizide izleyici karşısına çıkan Alperen Duymaz, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

HAYRANLARI KAYIP İLANINI PAYLAŞMIŞTI 

Geçtiğimiz aylarda uzun bir süre ortalarda görünmeyen ve sosyal medya paylaşımı da yapmayan Alperen Duymaz için hayranları, geçtiğimiz haftalarda "Kayıp Aranıyor" ilanı yayınlamıştı.

Alperen Duymazdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

YANGIN ÇALIŞMALARINA DESTEK VERMİŞTİ

Bu ilandan günler sonra  Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katılan Duymaz, sosyal medyada canlı yayın açarak bölgeye yardım istemişti. 28 yaşındaki genç oyuncunun nefes nefese kaldığı anlar kameralara yansımıştı.

SÜRPRİZ NİKAH

2020 yılında öğretmen Kübra Kelkit ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ve ilişkisini gözlerden uzak tutan Alperen Duymaz, yeni bir iddia ile gündeme geldi.

Zaman zaman eşiyle olan karelerini takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı öne sürüldü. İddialara göre İstanbul’da bir okulda öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in Duymaz'ın ışıltılı hayatına ayak uyduramaması ikili arasındaki ipleri kopardı. İlişkilerine ara veren ünlü çift, boşanma kararı aldı.

Alperen Duymazdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

Haberin Devamı

DUYMAZ'DAN FOTOĞRAFLI CEVAP

Çıkan haberler sonrasında sessizliğini bozan Alperen Duymaz, eşi Kübra Kelkit ile ayrılacakları iddialarına 2 milyon takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile yanıt verdi.

Hamakta eşi ile uzandığı anı fotoğraflayan Duymaz, Kelkit'in gülerek poz verdiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Yakışıklı oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Alperen Duymazdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt