Cadde Amber Heard'den 3.5 milyon dolarlık yalan!

Amber Heard'den 3.5 milyon dolarlık yalan!

29.05.2021 - 10:14 | Son Güncellenme:

Oyuncu Amber Heard’ün eski eşi Johnny Depp’le evliliğinde şiddet mağduru olduğunu açıkladığı makalesini, 3.5 milyon dolar bağışlama sözü verdiği bir sendikanın yazdığı ortaya çıktı.

Amber Heardden 3.5 milyon dolarlık yalan

Eski eşi Amber Heard’e (35) şiddet uyguladığı iddiasıyla kariyeri yerle bir olan ABD’li oyuncu Johnny Depp (57), itibar savaşını sürdürüyor. Heard’ün 2018 yılında Washington Post gazetesinde yayınlanan aile içi şiddet konulu makalesi sonrası Depp, 50 milyon dolarlık dava açmıştı. 2017’de ayrıldığı Heard’ü, kendisini 'dayakçı koca' olarak göstermekle suçlamıştı. Bu makale sonrası dünya çapında kadın hareketlerinden büyük destek gören Heard’ün yalan söylediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DÜNYA ÇAPINDA REKLAM YAPTI
Posta gazetesinin haberine göre; makaleyi kendisinin yazdığını belirten Heard’ün adına makaleyi Amerikan Sivil Özgürlükler Sendikası’nın (ACLU) kaleme aldığı yazışmalar belgelendi.

Amber Heardden 3.5 milyon dolarlık yalan

Heard, boşanma tazminatı olarak Depp’ten aldığı 7 milyon doların yarısını ACLU’ya, yarısını da çocuk hastanesine vereceğini söylüyordu. Depp bu bağışların peşini bırakmadı. Heard, halen iki kuruma da bağışını belgelemedi. Şimdiye kadar sadece ACLU’ya 100 bin dolar bağışladı. Ancak elçisi olduğu sendikanın dünya çapında duyulmasını sağladı.