Cadde Andrej Pejic, kadın mankenleri aratmadı

Andrej Pejic, kadın mankenleri aratmadı

06.10.2012 - 14:23 | Son Güncellenme:

Türkiye' deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri' nde aynı anda düzenlenmekte olan Forum Fashion Week' in ikinci adresi Marmara Forum oldu.

Andrej Pejic, kadın mankenleri aratmadı

Marmara Forum' daki defile Jean Paul Gaultier'nin keşfi olan Androjen manken Andrej Pejic' in katıldığı defileyle başladı. Kadın görünümlü erkek model olarak adlandırılan Andrej Pejic, podyuma çıktığı andan itibaren tüm gözleri üzerine çekti. Dünyadaki en seksi top modeller arasında yer alan Pejic' i kadın izleyiciler şaşkın bakışlarla takip etti. Sempatik hareketleriyla dikkat çeken ve yoğun ilgiyla karşılaşan Pejic, izleyiciler tarafından alkışlandı.


Defiledealtı farklı tasarım taşıyan Pejic, giydiği siyah gelinlik ile büyük ilgi topladı.

Haberin Devamı

Defilede tasarımlarıyla yer alan, London College of Fashion ve Esmod Munich gibi Avrupa' nın en büyük moda okullarından mezun Avrupalı Genç Tasarımcılar arasında, aynı zamanda kendi markalarına sahip olan Sylvia Schimel, Francesca Marotta ve Coco & Vero gibi isimler yer alırken, podyuma çıkan tek Türk tasarımcı Ongun Ülker oldu.Forum Fashion Week 6-7-8 Ekim tarimleri arasında Türkiye' deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri' nde devam edecek.