Cadde Survivor Anıl kimdir aslen nereli? Survivor Anıl Berk Baki kilosu ve boyu kaç, hangi yıl yarıştı?

Survivor Anıl kimdir aslen nereli? Survivor Anıl Berk Baki kilosu ve boyu kaç, hangi yıl yarıştı?

31.01.2022 - 19:48 | Son Güncellenme:

Survivor Anıl Berk Baki kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu sezon Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Anıl Berk Baki daha önce 2018 yılında Survivor kadrosunda yer almıştı. Peki Anıl Berk Baki kimdir kaç yaşında aslen nerelidir?

Survivor Anıl kimdir aslen nereli Survivor Anıl Berk Baki kilosu ve boyu kaç, hangi yıl yarıştı

Anıl Berk Baki kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Anıl Berk Baki 2018 yılında Survivor kadrosunda yer almıştı. Survivor 2018'de ortaya koyduğu başarılı parkur performansları ile akıllarda kalan Anıl Berk Baki yelken sporu ve Crossfit antrenörlüğü yapmaktadır. İşte Survivor Anıl Berk Baki hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Survivor Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ancak aslen Trabzonludur. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü mezunu Anıl Berk Baki, yelken sporu ile ilgilenmekte ve aynı zamanda Milli sporcudur.

Anıl Berk Baki 1.80 boyunda 84 kilo ağırlığındadır.

Bunun dışında Crossfit antrenörü olarak spor yaşantısını sürdürmektedir. Yelken ve crossfit dışında uzun süre Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmiştir. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Anıl Berk Baki hayvanlara da düşkün biri.

ANIL BERK BAKİ INSTAGRAM HESABI

Survivor 2022 All Star kadrosunda mücadele edecek olan Anıl Berk Baki'nin Instagram hesabı ‘anilberkbaki’ olarak biliniyor. Daha önce 2018 yılında Survivor kadrosunda yer alan Anıl Berk Baki'nin 129 bin takipçisi bulunuyor.