Cadde Ankaralı Çoşkun kimdir, kaç yaşında? Ankaralı Çoşkun biyografisi

Ankaralı Çoşkun kimdir, kaç yaşında? Ankaralı Çoşkun biyografisi

26.06.2021 - 20:07 | Son Güncellenme:

Ankaralı Çoşkun kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan İbo Show konukları arasında yer alan Ankaralı Çoşkun'un bağlama ustası olduğu bilinirken dedesinin ise Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ın ustası olan Bayram Aracıdır. İşte Ankaralı Çoşkun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Ankaralı Çoşkun kimdir, kaç yaşında Ankaralı Çoşkun biyografisi

Ankaralı Çoşkun bu akşam İbo Show konukları arasında yer alıyor. Sezon finali ile ekrana gelecek olan İbo Show'da konuk olan isimler arasında yer alan Ankaralı Çoşkun ilk albümünün 19 yaşında çıkarmıştır. Ankaralı Çoşkun en popüler şarkısı olan Ankara'nın Bağları adlı şarkısını 2013-14 yılları arasında çıkarmıştır.

Haberin Devamı

ANKARALI ÇOŞKUN KİMDİR?

Ankaralı Coşkun 4 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Babası bağlama ustası Ali Direk, dedesi Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ın ustası Bayram Aracı olan Ankaralı Coşkun müzikle iç içe bir hayata sahip olmuştur.

Ankaralı Coşkun Direk bugün 43 yaşındadır. İlk albümünü 19 yaşında çıkaran Coşkun Direk 2013-2014 yıllarının en popüler şarkılarından biri olan Ankara'nın Bağları" şarkısıyla tanınmıştır. Ankara'nın Bağları türküsü 2013 ve 2014 yılında Google arama motorunda tüm dünyada en çok aranan ilk 10 eseri arasında yer aldı ve "Med Cezir", "Kardeş Payı" olmak üzere bir çok dizide dizi müziği olarak kullanıldı.