Cadde Annemizi Saklarken dizisi final mi, neden bitiyor? Annemizi Saklarken oyuncuları...

Annemizi Saklarken dizisi final mi, neden bitiyor? Annemizi Saklarken oyuncuları...

02.02.2022 - 19:58 | Son Güncellenme:

Annemizi Saklarken neden final yapıyor? Annemizi Saklarken dizisi 8. bölümde final kararı aldı. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir'in yer aldığı dizi, her hafta çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyordu. Dizide bekar bir anne olan Handan'ın hikayesi anlatılıyordu. Peki, Annemizi Saklarken dizisi neden bitiyor?

Annemizi Saklarken dizisi final mi, neden bitiyor Annemizi Saklarken oyuncuları...

Star ekranlarında yayın hayatına başlayan Annemizi Saklarken dizisi 8. bölümde macerasını noktalıyor. Dizinin yönetmenliğini Barış Yöş yürütürken senasyosu ise Ali Ercivan tarafından kaleme alınıyordu. İşte, Annemizi Saklarken final bölümü detayları...

Haberin Devamı

ANNEMİZİ SAKLARKEN NEDEN BİTİYOR?

Sevilen dizi Star TV'de her çarşamba ilgiyle takip ediliyordu. Dizinin başrollerinde ise Kutsi ile Hande Doğandemir gibi isimler yer alıyordu. Dizi 2 Şubat akşamı 8. bölümle bitiyor. Annemizi Saklarken dizisinin düşük reytingler nedeniyle final kararı aldığı öne sürülüyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCULARI

Kutsi (Dündar), Hande Doğandemir (Handan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Füsun), Hatice Aslan (Benan), Ece Yaşar (Derya), Erdem Kaynarca (Bora), İncinur Daşdemir (Sevil), Ezgi Gör (Selin), Ezgi Tombul (Vildan), Barış Taşkın (Hikmet), Semih Kızılkaya (Servet), Zümre Ertürk (Nisa), Merve Sevin (Burcu), Özgür D.Foster (Barış), Güngör Bayrak (Melek).