Cadde Arif Güloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Arif Güloğlu biyografisi

Arif Güloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Arif Güloğlu biyografisi

29.03.2021 - 19:12 | Son Güncellenme:

Çok Güzel Hareketler altyapı oyuncularından Arif Güloğlu kim sorusu arananlar arasında bulunuyor. Kanser hastalığına yakalandığı haberleri ile gündeme gelen genç oyuncunun sağlık durumu da merak ediliyor. Arif Güloğlu hayatı, boyu ve kilosu gibi detaylar sorgulanırken detaylar haberimizde.

Arif Güloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında Arif Güloğlu biyografisi

Arif Güloğlu Ankara'da doğdu ve oyunculuğa da ilk olarak Ankara'da çeşitli tiyatrolarda başladı. İstanbul'da da oyunculuğunu sürdüren Güloğlu, ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 altyapı oyuncularındandır. Peki, Arif Güloğlu boyu ve yaşı kaç?

Haberin Devamı

ARİF GÜLOĞLU KİMDİR?

Güloğlu, 18 Eylül 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 1.73 boyunda, 69 kilo ve başak burcu olan isim, Ankara’da çeşitli tiyatrolarda bir çok rol üstlendi ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşerek eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler 2' adlı komedi programının altyapı ekibiyle ekrana geliyor. Öte yandan oyuncunun lenf kanseri olduğu ve tedaviye başladığı öğrenildi.