Cadde 'Arka Sokaklar'da özlenen tablo! Ekip yeniden bir arada

'Arka Sokaklar'da özlenen tablo! Ekip yeniden bir arada

14.09.2023 - 11:51 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor. Başladığı günden bu yana başarısından ödün vermeyen yapım, aksiyon sahnelerinin yanı sıra neşeli anlara da sahne oluyor.

Arka Sokaklar ekibi klasikleşen ekip yemeğinde yeniden bir araya geldi. Zafer Ergin'in hayat verdiği 'Rıza Baba' karakterinin de ekibe geri dönmesi ile gerçekleşen yemekten fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar, 15 Eylül Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Renkli anların yaşandığı ekip yemeği sahneleri, dizinin yayınlanacak yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklarda özlenen tablo Ekip yeniden bir arada

OYUNCU KADROSU

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı fenomen yapımın senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul kaleme alıyor.

Arka Sokaklarda özlenen tablo Ekip yeniden bir arada

Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda ; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.

Arka Sokaklarda özlenen tablo Ekip yeniden bir arada