Cadde Arnold Schwarzenegger'in oğlu fazla kilolarından kurtuldu

Arnold Schwarzenegger'in oğlu fazla kilolarından kurtuldu

10.07.2021 - 15:17 | Son Güncellenme:

Usta aktör Arnold Schwarzenegger'in Maria Shriver ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Christopher, adeta bambaşka biri oldu. Birkaç yıl öncesine kadar 105 kiloyu geçen 23 yaşındaki Schwarzenegger, sağlıklı beslenmeye ve düzenli spor yapmaya başladıktan sonra adeta eridi.

Arnold Schwarzeneggerin oğlu fazla kilolarından kurtuldu

'Terminatör' filmiyle hafızlara kazınan oyuncu Arnold Schwarzenegger'in en küçük oğlu Christopher, diğer kardeşlerinden daha farklı bir yaşam sürdürüyor. Az görüntülenen Christopher, ergenliğinden beri kiloları nedeniyle medyada sürekli olarak babasıyla karşılaştırılıyordu.

Haberin Devamı

SAĞLIKLI BESLENİYOR
Ancak geçtiğimiz gün Beverly Hills’te objektiflere takılan 23 yaşındaki Schwarzenegger, görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz yıllarda 105 kiloyu geçen Christopher Schwarzenegger, bir süredir sağlıklı beslenerek fazla kilolarından kurtuldu.

Yemek yedikten sonra kısa bir yürüyüş yapan Schwarzenegger, üzerine beyaz tişörtü ve yeşil şortuyla sportif bir görünüm sergiledi. Mayıs ayında Michigan Üniversitesi'nden mezun olan Schwarzenegger'in yavaş yavaş kilo verdiği fark edilse de son dönemde görüntüsünde büyük bir değişiklik görülüyor.

Temmuz 2020'de bir kaynak Hollywood Life’a, Christopher Schwarzenegger'in artık daha sağlıklı olmayı hedeflediğini belirtmişti. Kaynağa göre, Christopher geçen yıldan itibaren daha çok egzersiz yapmaya ve daha iyi yemek seçimleri yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Ayrıca yakın bazı kaynaklar Christopher’ın herhangi bir şok diyet uygulamadığını yalnızca abur cuburları kestiğini ve düzenli egzersiz yapmaya başladığını belirtmişti.

Arnold Schwarzeneggerin oğlu fazla kilolarından kurtuldu

Yazarlar