Cadde Arka Sokaklar Suzan (Aşela Demir) kimdir kaç yaşında? Aşela Demir hayatı ve kariyeri...

Arka Sokaklar Suzan (Aşela Demir) kimdir kaç yaşında? Aşela Demir hayatı ve kariyeri...

11.03.2022 - 17:19 | Son Güncellenme:

Aşela Demir, Kanal D ekranında yayımlanan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 618. bölümünde örgüt üyesi Suzan karakterine hayat verecek. Diziyi izleyecek olan seyirciler Aşela Demir, Arka Sokaklar Suzan kimdir sorularına yanıt arıyor. Peki Aşela Demir kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Arka Sokaklar Suzan (Aşela Demir) kimdir kaç yaşında Aşela Demir hayatı ve kariyeri...

Arka Sokaklar bu akşam 618. bölüm ile ekrana gelecek. Cuma akşamları ekrana gelen her hafta birbirinden farklı isimlerin bölümlere konuk olduğu Arka Sokaklar dizisinin 618. bölümünde güzel oyuncu Aşela Demir, Suzan karakterine hayat verecek. Dizinin takipçileri Arka Sokaklar Suzan (Aşela Demir) kimdir sorusuna yanıt arıyacak. İşte Aşela Demir hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

 AŞELA DEMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA? ARKA SOKAKLAR SUZAN KİMDİR?

Son olarak Azra ve Malazgirt 1071 adlı sinema filmlerindeki rolüyle dikkat çeken Aşela Demir, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu. 1985 İstanbul doğumlu Aşela Demir, Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun oldu.

Demir, oyunculuk kariyerine 2006 yılında Vatan Gazetesi'nin Tv Reklam filmi ile başladı. Bu reklamda dünyaca ünlü Dr. Mehmet Öz'ün kitaplarını tanıttı.

2008 yılında Bir Aşk Hikayesi isimli tv dizisinde Seher karakterini canlandırdı. 2019 yılında ise Grönholm Methodu isimli ilk profesyonel tiyatro oyununu sergiledi. Yine 2019 yılında rol almış olduğu Malazgirt 1071 isimli sinema filmi ile beyazperdeye de ilk adımını atmış oldu.

Haberin Devamı

2020 yılında ise İz Bırakanlar isimli günlük dizide Lena karakterini canlandırdı. 2021 yılında ise Paranormal Activity'ye rakip gösterilen Azra isimli sinema filminde başrolde yer aldı. 2022 yılında Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar adlı tv dizisinde Suzan karakterini canlandırdı.

Oyuncu aynı zamanda çeşitli reklam filmlerinde de rol almıştır.