Cadde ASENA ERKiN ŞOV

ASENA ERKiN ŞOV

31.01.2015 - 20:22 | Son Güncellenme:

1.8 milyon TL’lik yeşil otomobiliyle fotoğraf çektirenleri gören Asena Erkin, “Benden daha çok tanınıyor. Ona ‘Hulk’ diyorum” dedi

ASENA ERKiN ŞOV

Lüks otosuna ‘HULK’ dedi

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, önceki gün tamirden çıkan Lamborghini otomobiliyle Nişantaşı City's'deydi. Aracını valelere verdikten sonra pilates yapmaya giden Erkin, hasarın 5-6 bin TL kadar olduğunu söyledi.
Erkin, çıkışta 1.8 milyon?TL’lik otomobiliyle fotoğraf çektirenleri görünce, "Arabama 'Hulk' (Film karakteri Yeşil Dev) diyorum. Benden daha çok tanınıyor" dedi. Erkin, "Değiştireyim diye düşündüm ama vazgeçtim. Arabamı çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Arto’ya bot fırlattı

Erkin, akşam ise Asmalımescit'te bulunan Zilly Pera'da sabahın ilk ışıklarına kadar arkadaşlarıyla eğlendi. Bir ara fal bakan Erkin, DJ kabinine çıkıp mikrofonu eline alarak şarkı söyledi. İlerleyen saatlerde adı aşk skandalına karıştığı şarkıcı Berkay'ın 'İzmir'li parçası çalınca Erkin, mekan sahibi Arto'ya şakayla karışık ayağındaki botunu çıkarıp attı. Erkin'in gece boyunca keyifli hali dikkat çekti.