Cadde Aşk Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Aşk Şarkısı nerede, ne zaman çekildi?

Aşk Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Aşk Şarkısı nerede, ne zaman çekildi?

06.07.2020 - 18:57 | Son Güncellenme:

Semra Dündar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Şarkısı filmi bugün televizyonda ilk kez izleyicilerle buluşacak. 2019 yapımı filmde birçok isim rol aldı. Komedi türünde olan filmin konusu araştırılmaya başlandı. Peki Aşk Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aşk Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir - Aşk Şarkısı nerede, ne zaman çekildi

 

Aşk Şarkısı bu akşam televizyonda izleyicilerle buluşacak. 2019 yılında çekilen yönettiği Umudumuz Şaban filminin oyuncuları araştırılıyor...

AŞK ŞARKISI KONUSU

Haberin Devamı

Kaan, 27-28 yaşlarında besteci, müzisyendir. Ünlü pop yıldızı Ahsen'in erkek arkadaşıdır. Fakat zaman içinde Ahsen şöhret kazandıkça bu ilişkiden ve Kaan'dan sıkılmış, onu aldatmaya başlamıştır. Bundan Kaan'ın haberi yoktur. Ta ki bir stüdyo kaydı esnasında Ahsen'i futbolcu sevgilisiyle telefonda konuşurken yakalayana kadar. Sonrasında Ahsen ile Kaan ayrılırlar ve hemen ardından Ahsen yeni sevgilisiyle tatile çıkar.

Kaan arkadaşı Hakan'dan Ahsen ve sevgilisinin hangi otele gittiklerini öğrenmesini ister. Adresi alan Kaan, yeniden eski günlere dönmek için eski sevgilisi Ahsen'in peşinden kaldıkları otele gider. Bu konuda ona yardım edecek kişi ise otelde kat görevlisi olarak çalışan Rüya'dır. Rüya'nın en büyük hayali ise yarım bıraktığı üniversiteye geri dönüp psikoloji okumaktır.

Haberin Devamı

Aşk acısıyla Ahsen'i geri kazanmak için her türlü yolu deneyen Kaan, türlü komik ve gülünç durumlara kendini sokar. Rüya, Kaan'ın yaptıklarına şahit olur ve bir kızı kazanmanın yolunun bunlar olmadığını belirtir. Rüya Kaan'ın akıl hocalığına başlar ve ona her gün tüyolar verir.Sonunda Rüya ve Kaan sıkı bir ikili olurlar ve Kaan'ı değiştirip cool, karizma, seksi, çekici bir erkek yapma yoluna girerler. Rüya'nın verdiği taktiklerle değişmeye çalışan Kaan yine çok komik durumlara düşecektir.

AŞK ŞARKISI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Fox TV'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semra Dündar'ın oturduğu Aşk Şarkısı filminin oyuncu kadrosunda; Sadi Celil Cengiz (Kaan), Pelin Orhuner (Rüya), Hande Kaptan (Ahsen), Kadir Polatçı gibi isimler yer alıyor.

AŞK ŞARKISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Televizyon filmi Aşk Şarkısı'nın çekimleri, 2019 yılında İzmir'in tatil beldesi Çeşme ilçesinde çekildi.