Cadde Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyucuları kim, konusu nedir?

Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyucuları kim, konusu nedir?

15.09.2021 - 17:53 | Son Güncellenme:

Romantik dram türündeki film, Aşk Tesadüfleri Sever 2, televizyon ekranlarında ilk kez izleyen karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Nesrin Cevadzade ve Yiğit Kirazcı yer alıyor. İşte, Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyuncu kadrosu...

Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyucuları kim, konusu nedir

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak üstlenirken senaryosunu da Nuran Evren Şit kaleme aldı. Film 2019 yılında vizyona girdi. Devam niteliğinde filmdir.

Haberin Devamı

AŞK TESADÜFLERİ SEFEVER 2 KONUSU

1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkılıyor. Sema ve Niko geçmişte birbirini seven ancak aşkları imkânsız bir hâle gelmiş iki gençtir. Çünkü dönemin siyasi hassasiyeti dolayısıyla bir Türk-Rum gerginliği yaşanmaktadır. Her ne kadar duygularını özgürce yaşamak konusunda direnmeye çalışsalar da kader onları ayırır. Bu arada günümüzde yaşayan Defne ve Kerem adlı iki genç de bir barda tanışıp âşık olurlar. Onların ilişkisinde de inişli çıkışlı dönemler olur. İki farklı dönemde geçen ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan filmde, geçmiş ile günümüzün ilişkileri karşılaştırılıyor.

OYUNCULARI

Filmin ikinci bölümünde yer alan oyuncular şöyle:

Nesrin Cevadzade
Yiğit Kirazcı
Elif Doğan
Hülya Gülşen Irmak
Aytaç Şaşmaz
Levent Can
Türkü Turan
Eli Mango
Zuhal Olcay
Uğur Polat
Erkan Can