Cadde AŞK VE TUTKU SİZİNLE

AŞK VE TUTKU SİZİNLE

28.12.2009 - 00:22 | Son Güncellenme:

Yıldızlar, 2010’da en çok ilişkilerinizi etkileyecek. Geçmişle bağlarınızı tamamen koparacaksınız. Aklınızı başınızdan alacak, tutkulu bir aşk kapınızı çalabilir. Evlilik kararı alabilir, çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz

AŞK VE TUTKU SİZİNLE

AKREP
24 Ekim - 22 Kasım
Su - Sabit

Haberin Devamı

Önümüzdeki iki yıl boyunca büyük gezegenler burç değiştirecek. Uranüs, Koç burcuna ilerleyecek. 2011’de ise Neptün, Balık burcuna geçmiş olacak. Satürn de bu yıl Terazi burcuna yerleşiyor. Kuşkusuz, büyük değişikliklerin gerçekleştiği böyle bir dönemde yönünüzü belirlemekte zorlanabilirsiniz.
Satürn’ün transiti, yükselen burcu Akrep olanlar açısından bir çözülme, dağılma, arayışa geçme dönemine işaret etmekte. İlişkiler, ortaklaşa konular, bazı evlilikler çözülebilir. Gizli kalan şeyler sizi daha fazla uğraştırabilir.
Ekim 2012’ye kadar hayatınızda değişen koşullara uyum sağlamak durumundasınız. Kariyerinizde, özel hayatınızda ilişkilerin kontrol edilmeyen yönleri olduğunu görebilirsiniz. Gizli kapaklı işlerden uzak durun.

Haberin Devamı

Kendi işinizi kurabilirsiniz
Uranüs, 28 Mayıs’ta Koç burcuna, sizin çalışma ve iş alanınıza ilerliyor. Uranüs yenileyen, aniden değiştiren, özgür bırakan bir güçtür. 2017’ye kadar iş ortamınız hızlı bir değişiklik geçirebilir, istikrar sağlamak kolay olmayabilir. Çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir. Daha özgür ve tek başına çalışma imkanı elde edebilirsiniz. Bu arada kişisel düzeniniz, sağlığınızı etkileyen hayat biçiminiz de değişebilir.
2008’den beri Oğlak burcunda gezinen Pluton, zekanızı ortaya koyma, kendinizi yazılı ve sözlü olarak ifade etme konularında çok daha hırslı olabileceğinizi gösteriyor. Muhtemelen 2008’den bu yana, yakın çevrenizle ilişkilerinizde, sözlerinizde daha etkin, daha kontrolcü ve müdahaleci olmaya başladınız. Belki kardeşlerle artan bir güç mücadelesi ve dönüşüm söz konusu olabilir.

Şanslı alanlar
Bu yıl Jüpiter’in koruyucu açısı altında olacaksınız. Jüpiter, fırsat getiren, deneyim yoluyla öğreten, artan iyimserliği, zenginliği ve bolluğu anlatan gezegendir. Bu yıl, keyif alabileceğiniz tüm konulara, aşk hayatınıza, yaratıcı çalışmalara, kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlara ışık tutuyor. Jüpiter sayesinde aşkta, kendinizi ortaya koyduğunuz, risk aldığınız pek çok konuda daha mutlu olabilirsiniz.
Çocuklarla ilgili konular, fırsatlar, özellikle yükseleni Akrep olanlar açısından dikkat çekici. 6 Haziran-9 Eylül arasında, iş ortamında ani fırsatlar gündemde. Bu dönemde çalışma koşullarınız değişebilir, iş ortamında ani gelişmeler özgürlük getirebilir. İşte eğitsel olanaklar da söz konusu.
16-22 Kasım doğumlu Akrep’ler için duygusal alanda özgürleşme, duygusal bağlardan sıyrılma, hayatlarına değişim katma ve ani sürprizlerle gelen aydınlanmalar söz konusu.

Haberin Devamı

Zorlayıcı konular
Neptün, eve ait durumlarda karışıklıklar yaratıyordu. Çoğu zaman sizi aşırı fedakarlığa, kurban olmaya götürebilecek koşullar getiriyordu. 17-21 Kasım doğumlular, bu yıl hayatlarında karmaşa hissedebilirler. Kadınlar açısından, eşleriyle ya da babalarıyla ilgili problemler anlamına gelebilir.
Neptün’ün zorlayıcı transiti, kararlarda bulanıklık, yanlış anlamalar ve aldanmalar getirebilir. Genel olarak iş hayatında otorite figürleri ya da devletle olan ilişkilerde açık ve dürüst davranmanın önemi çok büyük. İdealize ettiğiniz kişiler, kurumlar yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SAĞLIK
2010 yılının özellikle ikinci yarısında sağlık ile ilgili konularda Jüpiter oldukça koruyucu olacak. Sağlık hizmetlerinden daha fazla yararlanabilirsiniz.
28 Mayıs sonrasında günlük yaşantınızda ve iş ortamında sizin için şaşırtıcı olabilecek gelişmeler yaşanabilir.
Bu dönemde günlük yaşam temponuzda ve sağlık konularına yaklaşımınızda yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz.
15 Eylül-28 Ekim arasında kendinizi fiziksel yönden çok güçlü hissedebilirsiniz. Mars’ın etkisiyle enerjiniz yüksek olacaktır.

AŞK VE TUTKU SİZİNLE
AŞK TAKVİMİ
Aşkta çok şanslısınız. 6 Haziran’a kadar Jüpiter’in güzel etkilerini göreceksiniz. Hayata daha çok bağlanacaksınız. Jüpiter, sizi koruma altına almakta. Aşk ve çocuklarla ilgili konular çok keyifli olabilir. Yeteneklerinizi sergilemekte daha başarılı olacaksınız. Bu yıl aklınızı alabilecek bir aşk kapınızı çalabilir. 10 Mart’a kadar olan dönemde enerjinizi kontrol altında tutun, gururunuzu öfkeyle ön plana çıkarmaktan kaçının.

Haberin Devamı

AKREP KADINI
7 Haziran-30 Temmuz, 8 Aralık 2010-16 Ocak 2011 arasında ilişkilerinizde daha uyumlu ve keyifli olabilirsiniz. 15 Eylül-28 Ekim arasında enerjiniz ve çekiciliğiniz çok yüksek. Aşkta iyimser ve pozitif bir tutum içindesiniz. Bunlar ilişki ve evlilik hayatınızı da olumlu etkileyecek. 8 Ekim-18 Kasım arasında duygularınızda karışıklıklar, çevrenizle ilgili konularda yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Bu süreçte evlilik kararı almak pek iyi olmaz.

AKREP ERKEĞİ
Ocak ayının ilk haftaları, 20 Mayıs-14 Haziran, 10 Temmuz-7 Ağustos dönemlerinde aşk ve beraberlikler daha akıcı. 11 Şubat-7 Mart ve 31 Mart-25 Nisan arası, ilişkiler büyük bir tutku ve heyecan getirebilir. 17 Eylül’den sonra kendinizi çok huzurlu, keyifli, enerjik hissedip, ilişkilerinizde mutluluğu bulabilirsiniz. 8 Ekim-18 Kasım arasında geri gidecek Venüs, aşkta aşırı duygulardan kaynaklanabilecek karmaşa, yanlış anlama ve sorunlara yol açabilir. Daha sabırlı davranmalı, evlilik kararı almaktan kaçınmalısınız.

KARİYER VE PARA
Mars, 20 Aralık 2009-10 Mart 2010 arasında geri harekette olacağı için, üstlerinizle ilişkilerinizde, iş hayatınızda ve başarı hedeflediğiniz konularda sinirlerinize hakim olun. Aceleci girişimlerde bulunmak yerine, durup bekleyin. Bu süreçte başarınızı gölgelememek için, uzun vadeli düşünmeli, sabırlı olmalı ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.
Satürn’ün 29 Ekim 2009’da Terazi burcuna geçmesi bazı çözülmelere, sonlara, yeni arayışlara ve kararsızlıklara yol açabilir. Yaklaşık iki yıl devam edecek bu süreçte, iş ortaklıkları üzerinizde daha fazla kısıtlayıcı ve yük gibi görülebilir.
Jüpiter ve Uranüs’ün, 6 Haziran sonrasında Koç burcunda birlikte hareket edecek olması, çalışma ortamınıza birçok yeni fırsat ve yenilik getirecek. Uranüs’ün geri harekete geçeceği 5 Temmuz’a kadar iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçları olumlu değerlendirin.
22 Temmuz-22 Ağustos arasında iş ortamınızda bazı kısıtlanmalar nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu etkiler kardeşleriniz veya yakın çevrenizle olan ilişkilerinize tesir edebilir.
28 Ekim-8 Aralık arasında masraflarınızı daha iyi kontrol etmeye bakın. Harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir, parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz. Parasal açıdan 7-31 Mart, 14 Haziran-10 Temmuz dönemleri çok bereketli geçebilir. 6 Haziran-23 Temmuz arasında iş ve çalışma temponuzda hızlanma olabilir.

Yükselen burçlarına göre akrep
Yükselen Koç: İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, kariyer ve evlilik, 2010’da hayatınızın ana temaları oluşturuyor. Özellikle haziran ve temmuz aylarında hayatınızda ilişkiler ve kariyer alanlarını oldukça etkileyecek olan yepyeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

Yükselen Boğa Yılın ilk yarısında arkadaş çevrenizde daha dışa dönük olabilir ve sosyal fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bu dönemde Jüpiter’in olumlu etkisi altında kendinizi kişisel olarak da çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Yükselen İkİzler Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koymak için ciddi ve sorumlu bir çalışma temposu içine girebilirsiniz. Ocak Haziran arasında kariyer hayatınızda ve kendinize amaç edindiğiniz bir çok konuda büyüme, genişleme şansınız olacaktır.

Yükselen Yengeç Yılın ilk yarısında kendinizi geliştirebilir, yeni şeyler öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular, yolculuklar gündemde. Yakın ilişkileriniz dönüşümden geçmekte. Korkmamalı ve çocuksu yönlerinizi törpülemelisiniz.

Yükselen Aslan Yaza kadar fiziksel enerjiniz ve özgüveniniz oldukça yüksek. Mart ortasına kadar özellikle ilişkilerinizde daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Yılın ilk yarısında eşiniz veya ortağınızla yapacağınız ortak yatırımda şanslısınız.

Yükselen Başak 2010’da yeteneklerinizi ve maddi alandaki kazançlarınızı daha ciddi bir şekilde değerlendireceksiniz. Ortaklıklar ve anlaşmalar, önemli fırsatlar getirebilir. Evlilik veya önemli işbirlikleri, imzalar gündeme gelebilir.

Yükselen Terazİ 2010’da Satürn’ün etkisiyle önünüzü çok daha iyi görebilirsiniz. İki yıldır yaşadığınız belirsizlikler, kararsızlıklar dönemi sona erdi. İlişkilerinizi, evliliğinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz, sorumluluklar üstlenmeniz gerekecektir.

Yükselen Akrep Yılın ilk yarısı aşkta ve ailevi konularda, yaratıcı yönlerinizi geliştirmek için şanslı döneminiz olacaktır. Hazirandan sonra, çalışma ortamınızda ve günlük hayatınızda bu fırsatları ve genişleme olanaklarını fark edeceksiniz.

Yükselen Yay Yılın ilk yarısında ev ve aileye ait konularda şanslısınız. Haziranda yaratıcılığınızı, enerjik şekilde hayata geçireceksiniz. Tecrübenizi, hedeflerinizi gerçekleştirmek için kullanın. İlişkiler ve evlilikle sorumluluklarınız ihmal etmeyin.

Yükselen Oğlak Plüton’un uzun yıllar sürecek transiti, hayata bakış açınızı ve ilişkilere yaklaşımınızı değiştirecek. Yılın ilk yarısında yakın çevreniz ve eğitim konularında fırsatlar çıkacaktır. 2010’da sorumluluk ve ciddiyetle çalışarak başarılı olacaksınız.

Yükselen Kova Kişiliğinizi geliştirmek için elinize geçen fırsatları olumlu bir şekilde değerlendirdiyseniz, bu yıl yeteneklerinizi kazanca çevireceksiniz. Eğitim, yabancılar, yurtdışı bağlantıları konularında sorumluluk gerektiren ortaklıklar içine girebilirsiniz.

Yükselen Balık Marta kadar kendinizi fazla yormamaya, çalışma ortamında agresif ve sinirli davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Satürn’ün ortak finansal gelirleri ve paylaşımlarınızı etkileyecek ve birtakım sorumluluklar getirecektir.