Cadde Aşkın Tarifi bu hafta neden yok? Aşkın Tarifi yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Aşkın Tarifi bu hafta neden yok? Aşkın Tarifi yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

20.07.2021 - 00:27 | Son Güncellenme:

Kadir Doğulu, Serra Arıtürk'ün başrolde yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi pazartesi akşamları izleyeni ekrana kitlemeye devam ediyor. İntikam için yola çıkan Fırat'ın beklenmedik aşkını konu alan Aşkın Tarifi dizisi 19 Temmuz yayın akışında tekrar bölümü ile yer aldı. Peki, Aşkın Tarifi bu hafta yok mu?

Aşkın Tarifi bu hafta neden yok Aşkın Tarifi yeni bölüm ne zaman, hangi gün

Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarında, yaz aylarının vazgeçilmezi haline geldi. Dizinin yönetmenliğini Deniz Koloş yürütürken Leyla Oter ve Doruk Erengül de senaryoyu kaleme alıyor. Aşkın Tarifi yeni bölümü beklenirken tekrarı 19 Temmuz akşamı izleyenlerle olacak. Aşkın Tarifi yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

AŞKIN TARİFİ BU HAFTA NEDEN YOK? 

Kanal D ekranlarında macerasına başlayan Aşkın Tarifi dizisi her pazartesi yeni bölümleri ile izleyeni karşılıyor. Ancak 19 Temmuz Pazartesi günü yeni bölüm yayın akışında yer almadı. Dizinin yeni bölümü bayram dolayısıyla bu hafta yayımlanmayacak. 

AŞKIN TARİFİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN

Dizi 6. son bölümü ile geçtiğimiz hafta yayımlanmıştı. Kurban Bayramı ardından yeniden kaldığı yerden devam edecek olan Aşkın Tarifi dizi yeni bölümü 26 Temmuz'da Kanal D'de olacak.