Cadde 'Aslan gibiyim'

'Aslan gibiyim'

06.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alzheimer olduğu iddia edilen Nebahat Çehre, “Yazılanlar beni çok üzdü. 600 sayfa senaryo okuyorum, aslan gibiyim” dedi

Aslan gibiyim

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin 36’ncısı önceki akşam TİM Show Center’daki açılış töreniyle başladı. Festivalin Sinema Onur Ödülleri’nin yanı sıra teşekkür plaketlerinin de verildiği gecede Kalben, konuklara kısa bir dinleti sundu. Onur Ödülleri, bu yıl sinemaya yıllar boyu emek vermiş Mithat Alam, Çetin Tunca, Macit Koper, Barış Pirhasan, Selma Güneri ve Ian Mckellen olmak üzere altı isme verildi.

Geceye katılan Nebahat Çehre, Alzheimer olduğuna dair çıkan haberlere isyan etti. Yazılanların kendisini çok üzdüğünü söyleyen oyuncu, “Birçok kişi beni aradı. Gayet sağlıklıyım. 600 sayfa senaryo okuyorum. Bunun tartışmasını yapıyorum. Aslan gibiyim” dedi. Pınar Duru’yla nikah masasına oturan eski eşi Cem Özer’e mutluluklar dileyen Nurgül Yeşilçay ise “Yeniden evlenir misiniz?” sorusuna, “Kısmet diyelim. Ne zaman büyük konuşsam bir şeyler oluyor” yanıtını verdi.

17 yaşından beri takip ediyor

Geceye katılan Meltem Cumbul, “Burada olmaktan dolayı mutluyum. 17 yaşında konservatuvara giderken takip etmeye başlamıştım. Sansür uygulamayan filmlerin arasında duran bir festival olması çok güzel” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Aslan gibiyim

‘Maymunu oynamak istiyorum’

Murat Cemcir, muhabirlerin “Sürekli komedi projelerinde oynuyorsunuz” sözleri üzerine “Komediyi seviyorum. Başka bir karakter gelse onu da oynarım. Mesela maymun olmayı çok isterim” dedi.