Cadde Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım!

Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım!

06.05.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

'Uzaklarda Arama' filmi, 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş ve hızla kilo vermişti. Bambaşka bir görünüme kavuşan oyuncu, son dönemde birçok projede yer almasıyla ilgili yöneltilen ''Kilo vermenizle bir alakası var mı?'' sorusuna cevapladı.

Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım

Bir dönem fazla kilolarıyla gündemde yer alan ve 173 kiloya kadar çıkan Aslı Samat (32), altı sene önce mide ameliyatı geçirmiş ve 65 kiloya inmişti.

Haberin Devamı

''GELEN ROLLER BİLE DEĞİŞTİ''

Aslı Samat, "Kilo verince hayatınız nasıl değişti?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Çok daha rahat bütün günümü dışarıda geçirebiliyorum ve hiçbir yerim ağrımıyor. Oyuncuyum sonuçta, gelen roller bile değişti. Biri bana dizide aşık olabiliyor, eskiden olamazdı. Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?

Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım

EYLÜL AYINDA EKRANLARA DÖNÜYOR

Samat, yüzü olduğu markanın reklam tanıtımı için Beyoğlu'ndaki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. İki yeni proje için kanal görüşmelerinin olduğunu açıklayan oyuncu, eylül ayında ekranlarda olmayı planladığını söyledi.

Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım

''ARTIK BİR KALIBA SIĞDIRILMIYORUM''

Altı yılda 100 kilo vererek, büyük değişimi ile herkesi şaşırtan ve son yıllarda birçok projede yer almaya başlayan Samat, ''Bu durumun kilo vermenizle bir alakası var mı?'' sorusunu da cevapladı.

Konuyu her seferinde oraya bağlamak istemem ama verilen kilonun üstüne güven artınca daha çok tercih edilmeye başlıyorsunuz. O yüzden bu aralar daha yoğunum. Daha fazla rolle görüşme imkânım oluyor. Çünkü artık bir kalıba sığdırılmıyorum. Bedensel olarak bir farklılığım olduğu için değil, enerjimden dolayı tercih ediliyorum. Olay daha çok benim yeteneğime döndü.

Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım