Cadde Aslıhan Güner: Rol için saçlarımı kazıtabilirim

Aslıhan Güner: Rol için saçlarımı kazıtabilirim

22.09.2021 - 17:28 | Son Güncellenme:

Aslıhan Güner, önceki gün kardeşi Neslihan Güner ve yakın arkadaşı Nilay Cafer ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi. Yeni projesi 'Uzak Şehrin Masalı' dizisi için sık sık Kars'a giden oyuncu, fırsat bulup İstanbul'a geldikçe yakın dostlarıyla hasret gideriyor.

Aslıhan Güner: Rol için saçlarımı kazıtabilirim

Aslıhan Güner, "Yarın sabah Kars'a gidiceğim. Bugün izin günümdü, hem kardeşimle hem de yakın arkadaşımla bir araya gelip hasret giderdik" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yeni dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri için saçlarının rengini değiştiren oyuncu, "Okuduğum yorumlar ve aldığım geri dönüşler o kadar güzel ki gerçekten bu durum beni çok mutlu ediyor. 'Umay'la birlikte ağlayanlar, onun durumuna üzülenlerin yazdıklarını okuyunca gerçekten ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha görmüş oluyorum" dedi.

Aslıhan Güner: Rol için saçlarımı kazıtabilirim

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ YORUMU
Daha önce rol aldığı projeler dışında hiç saç rengini değiştirmediğini belirten Güner, "Yıldız karakteri geldi ve bir günde saçlarımı kızıl yaptım. Şimdi de Umay için bu renk oldu. Yarın öbür gün başka bir proje gelir, hiç düşünmeden saçlarımı kazıtabilirim de" ifadelerini kullandı.