Cadde Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı!

Ata Demirer sabah 11.00'da geldiği mekandan gece 02.00'de çıktı!

04.11.2022 - 09:05 | Son Güncellenme:

'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.

Ata Demirer sabah 11.00da geldiği mekandan gece 02.00de çıktı

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
2004-2009 arasında ekranlarda olan 'Avrupa Yakası'nda hayat verdiği 'Volkan Sütçüoğlu' karakteriyle adından sıkça söz ettirmesine rağmen yıllardır hiçbir dizide yer almayan ve tamamen sinemaya yönelen Ata Demirer, "Yeniden dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?" sorusuna, "Bilmiyorum. İyi, değecek bir iş gelirse değerlendiririm" cevabını vermişti.

Ata Demirer sabah 11.00da geldiği mekandan gece 02.00de çıktı

Haberin Devamı

AVRUPA YAKASI' İTİRAFI!

Nisan 2021'de 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'nın hayatındaki dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulamıştı.

Önce 'hayır' demek zorunda kalmıştım. 'Turnelerde ben çok yoruluyorum, mutluyum da. Şimdi sırası değil, beni affedin' gibi bir şey söyledim. Yarım ağızla. Bir tarafım da 'Oynasana' diyor. 'Avrupa Yakası’nın ilk yönetmeni Hakan Algün aradı, 'Bak hata yapıyorsun, bir gel' dedi. Gittim platoya Sinan Çetin’in yanına. Bir demo çekmişler, seyrettirdiler. İçeri girerken Gazanfer abiyi gördüm. Ben tabi öyle düşünemedim. Kadroyu saydılar ama canlı görmek başka bir şey kayıtta. 'Tamam oynuyorum. Elimde ne varsa koyacağım, hata yapmışım. Ben bunda oynarım' dedim. Çok da iyi oldu, iyi ki de oynadım, benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı.

MEKANDA 15 SAAT KALDI!

Bursa Bülbülü’ filminin çekimlerini tammlayan Ata Demirer, önceki gece Cihangir Jash adlı mekandaydı. Sabah 11.00'da gelip gece 02.00'de çıkarak, 15 saat aynı mekanda kalan oyuncu, kendi rekorunu kırdı.

Ata Demirer sabah 11.00da geldiği mekandan gece 02.00de çıktı

Kadın arkadaşları ile oturmak için kendine mekanın dışarıdan görünmeyen yerine masa kurduran Ata Demirer, adeta soteye çekilerek, muhabirlerin görüntü almasını engelledi.

Ata Demirer sabah 11.00da geldiği mekandan gece 02.00de çıktı

"GECE GECE DÜŞMEYİN!"

Gece yarısından sonra mekandan tek başına ayrılan komedyen, demir korkuluklara tutunarak yürüdü. Muhabirleri uyaran komedyen, “Arkadaşlar görüntü alacağız diye gece gece düşmeyin. Zaten evim şurası. Filmimiz ‘Bursa Bülbülü’ bitti, bekliyoruz. Biliyorsunuz sokakta bu şekilde konuşmayı sevmiyorum. İyi geceler" diyerek, evine girdi.

Ata Demirer sabah 11.00da geldiği mekandan gece 02.00de çıktı