Cadde Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir!

Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir!

02.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

2018 yılında nikah masasına oturan Atiye, 2019'da kızı Ferah Feza'yı kucağına almıştı. Şarkıcı, geçtiğimiz aylarda da ikinci kızı Neva'yı dünyaya getirmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Atiye, daha kalabalık bir aile olmak istediklerini söyledi.

Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir

2018 yılında sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Atiye, bir yıl sonra ilk kızı Ferah Feza'yı kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda da ikinci kızı Neva'ya kavuşmuştu.

Haberin Devamı

"ABLASI ONU ÇOK SEVİYOR"

Şarkıcı Atiye, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Geçtiğimiz mayıs ayında Neva adında kızını kucağına alan şarkıcı, "Ablası Ferah Feza kıskanıyor mu?" sorusuna, "Ablası onu çok seviyor. Şu an iyi anlaşıyor gibi... Kıskançlık olaylarına girmedi. Ondan güzel bir abla olacak. Ferahfeza anaokuluna başladı. Sesimden anlaşılıyordur, devamlı hastalanıyoruz" yanıtını verdi.

Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir

"DÖRDÜNCÜ DE OLABİLİR"

Üçüncü çocuğu istediğini söyleyen Atiye, "Ben tek çocuk olarak büyüdüm ama kalabalık bir ortamdaydım. Kuzenlerimleydim. Çocukları seviyoruz. Ferah Feza da kardeş istiyor. Üçüncü çocuktan sonra dördüncü de olabilir. Onu sonra konuşuruz" dedi.

Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir

"ERKEK OLMASINI İSTERİM"

Şarkıcı, "Üçüncü çocuğun erkek olmasını ister misiniz?" sorusuna, "Üçüncü çocuğun erkek olmasını isterim ama kız olursa da mutlu oluruz. Kız zaten ayrı... Genel olarak çocuk çok seviyoruz, istiyoruz" diye cevap verdi.  

Haberin Devamı

"ÇOK YEMEK YİYEN BİRİ DEĞİLİM"

Atiye, "Neva'nın anlamı ne?" sorusuna, "Türk müziğinde makam adı. Ferah Feza da öyle... İkisi de 'A' ile bitiyor. Arapça da farklı anlamları var. Neva'yı duyunca çok beğendik, hemen karar verdik" cevabını verdi. Doğum kilolarını veren şarkıcı, "Hamileyken pilates yapıyordum. Çok yemek yiyen biri değilim. Arada abur cubur canım çekiyor. Zaten çok yemek yemediğin zaman kilo almıyorsun. Normalde nasıl besleniyorsam hamilelikte de öyle beslendim. Yine spora devam ediyorum" dedi.

Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir

"İBRAHİM ERKAL'I SONRADAN KEŞFETTİM"

Yeni şarkı çıkaracağını söyleyen Atiye, "Onun klibi çekeceğiz. Sahnelerimiz başlayacak. Ekiple provalarım olacak. Ama yeni şarkımız 'Anlayana' beni çok heyecanlandırıyor. Hareketli bir şarkı, dans ağırlık bir klip çekmek istiyorum. İbrahim Erkal'ın 'Unutmayacağım' şarkısını da seslendirmiştim. O da çok içime sindi. Duygusal parça... O şarkıyı çok beğenmiştim. İlk defa arabesk şarkı söyledim. İçime sindi. Almanya'da doğup büyüdüğüm için gençliğimde İbrahim Erkal'ı çok bilmiyordum. Sonradan keşfettim. Şarkıları kalbe dokunuyor" diye konuştu.  Hataylı olan şarkıcı, "Arapça eser söylemeyi seviyorum ama konuşamam" dedi.

Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir

Haberin Devamı

"REKLAMDA KENDİ ÇOCUĞUMU OYNATMAM

Atiye, "Çocuklarınızla reklam filminde oynar mısınız?" sorusuna, "O tarz teklifler alıyoruz ama büyük heveslerimiz yok. Markaya bağlı. Güvendiğimiz bir marka olması lazım. Ama kendi çocuğumu oynatmam. Yüzü görünmeyecekse olabilir. Detaylara bağlı" diye cevap verdi.