Cadde Avcı: Kış Savaşı oyuncuları ve karakterler! Avcı Kış Savaşı konusu nedir?

Avcı: Kış Savaşı oyuncuları ve karakterler! Avcı Kış Savaşı konusu nedir?

18.07.2021 - 18:50 | Son Güncellenme:

ABD yapımı yabancı filmin karakterlerinin bir kısmı Pamuk Prenses masalından esinlenilerek ortaya kondu. Avcı: Kış savaşı filmi, 2016 yılında sinema severlerle buluştu. Başrolde ise Chris Hemsworth, Charlize Theron ve Emily Künt isimleri bulunuyor. İşte, Avcı Kış savaşı konusu...

Avcı: Kış Savaşı oyuncuları ve karakterler Avcı Kış Savaşı konusu nedir

Avcı Kış Savaşı filmi, sıra dışı konusu ve görsel efektleri ile izleyeni sinema salonlarının ardından TV ekranlarında kitliyor. Filmin yönetmenliğini Cedric Nicolas Troyan yapıyor. Senaryo ise Evan Spiliotopulos ve Craig Mazin tarafından yazıldı. 

Haberin Devamı

AVCI: KIŞ SAVAŞI KONUSU

Buz Kraliçesi Freya (Emily Blunt), kız kardeşi Ravenna'nın (Charlize Theron) öldüğünü öğrenince, onu hayata döndürebilmek için Büyülü Ayna'yı kullanabilecek son büyücünün yardımına başvurur ve Ravenna, aynanın altından derinliklerinden geri gelir. Şimdi ikisi güçlerini birleştirip çok daha tehlikeli olmuştur. Onları durdurabilmenin tek yolu, bizzat Freya'nın yetiştirdiği, ancak "kalplerini aşka kapatma" emrine itaat etmeyen Eric (Chris Hemsworth) ve Sara'nın (Jessica Chastain) başını çektiği avcıların sürüldükleri ülkelerden gelip yeniden güçlerini birleştirmesidir.

AVCI: KIŞ SAVAŞI OYUNCULARI

Chris Hemsworth-Eric
Charlize Theron-Kraliçe Ravenna
Emily Blunt-Kraliçe Freya
Nick Frost-NION
Sam Claflin-King William
Rob Brydo-Gryff
Jessica Chastain-Sara
Sheridan Smith-Bromwyn
Alexandra Roach-Doreena
Sope Dirisu-Tull
Sophie Cookson-Pippa
Sam Hazeldine-Liefr
Colin Morgan-Andrew

Yazarlar