Cadde ‘Avrupa Yakası’ndan kırgın ayrıldı

‘Avrupa Yakası’ndan kırgın ayrıldı

03.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

“Avrupa Yakası”nda Kubilay ve Gülenay karakterlerini canlandıran Vural Çelik diziden ayrılma kararını Gülse Birsel’e mesaj atarak bildirmiş

‘Avrupa Yakası’ndan kırgın ayrıldı

Bu sezon Hümeyra ve Tolga Çevik’le birlikte “Avrupa Yakası” dizisinin kadrosundan ayrılan ve ayrılma kararını dizinin başrol oyuncusu ve senaristi Gülse Birsel’e mesaj geçerek bildiren Vural Çelik, önceki gece Kanaltürk’te Doğa Rutkay’ın sunduğu “Her Şeyi Söylemek Mümkün” adlı programa katıldı. Dizide hem Kubilay ve hem de Gülenay karakterini canlandıran Çelik, isim vermeden Gülse Birsel’i eleştirdi. Birsel’in adını anmamaya özen gösteren Çelik, “Dizinin beyin takımından Sinan Çetin ve Atilla Aslan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak yine beyin takımından bir isme teşekkür etmiyorum. O kişi erkek değil dişi. Kim olduğunu anlamak hiç de zor değil” dedi.

Dizinin adını bile anmadı
Doğa Rutkay’ın bugüne kadar “Avrupa Yakası” dizisi dışında oynamak istediği bir sit - com olup olmadığı sorusuna yanıt verirken de Çelik, dizinin adını anmadı ve “Daha önce ‘Bir Demet Tiyatro’ gibi bir ekran klasiğinde oynadım. O yüzden keşke şunda da oynasaydım dediğim bir iş olmadı. Daha sonra oynadığım öteki dizinin adını da siz söylediniz zaten” diye konuştu. Bunun üzerine Rutkay, “Sen Avrupa Yakası’nın adını söylemiyorsun” deyince de Çelik, sessiz kalmayı tercih etti.