Cadde 'Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den 'dizi' cevabı!

'Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den 'dizi' cevabı!

20.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

2004-2009 yılları arasında 'Volkan Sütçüoğlu' karakterine hayat verdiği 'Avrupa Yakası' dizisinden sonra tamamen sinemaya yönelen Ata Demirer; 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçti. 50 yaşındaki komedyen, "Tekrar dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

Avrupa Yakasının Volkanı Ata Demirerden dizi cevabı

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Ata Demirer, önceki gün sağlık kontrollerini yaptırmak için geldiği Nişantaşı'ndaki bir doktor kliniği çıkışı objektiflere takıldı. Kan verdiğini ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan oyuncu, Bursa'da çekilen 'Bursa Bülbülü' adlı sinema filminin vizyona girmesi için gün saydığını söyledi: Bakalım filmi bitti, bekliyoruz. Artık takdir seyircinin. Son sözü onlar söyleyecek.

Avrupa Yakasının Volkanı Ata Demirerden dizi cevabı

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haziran ayında 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in doğduğu iki katlı evin önünde fotoğraf yayınlayıp, "Zeki Müren’in doğduğu ev, daha doğrusu sora sora buldum. Keşke bir tabela, bir yazı olsaydı üstünde? Hiç anlamadım neden yok?" mesajını yazmıştı. Demirer, gelen olumsuz yorumlar nedeniyle paylaşımı silmişti.

"ELEŞTİRİ OLARAK YAZMADIM"

Sildiği tweet'le ilgili soru üzerine Ata Demirer, şu ifadeleri kullandı:

Ben o anlamda, yani eleştiri olarak yazmadım. 'Buradayım' dedim. Zaten bizim Zeki Bey'in naaşının olduğu bölüme gitmemiz gerekiyormuş. Orası küçükken çok kısa dönem oturduğu yermiş. Zaten yarısı yıkılmış.

Avrupa Yakasının Volkanı Ata Demirerden dizi cevabı

"DEĞECEK İŞ OLURSA DİZİ YAPARIM"

Yıllardır hiçbir dizide yer almayan, son olarak 'Avrupa Yakası'nda 'Volkan' karakterini canlandıran başarılı komedyen, "Yeniden dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?" sorusuna, "Bilmiyorum. İyi, değecek bir iş gelirse değerlendiririm" cevabını verdi.

Haberin Devamı

'AVRUPA YAKASI' İTİRAFI!

Nisan 2021'de Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'nın hayatındaki dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulamıştı.

Önce 'hayır' demek zorunda kalmıştım. 'Turnelerde ben çok yoruluyorum, mutluyum da. Şimdi sırası değil, beni affedin' gibi bir şey söyledim. Yarım ağızla. Bir tarafım da 'Oynasana' diyor. 'Avrupa Yakası’nın ilk yönetmeni Hakan Algün aradı, 'Bak hata yapıyorsun, bir gel' dedi. Gittim platoya Sinan Çetin’in yanına. Bir demo çekmişler, seyrettirdiler. İçeri girerken Gazanfer abiyi gördüm. Ben tabi öyle düşünemedim. Kadroyu saydılar ama canlı görmek başka bir şey kayıtta. 'Tamam oynuyorum. Elimde ne varsa koyacağım, hata yapmışım. Ben bunda oynarım' dedim. Çok da iyi oldu, iyi ki de oynadım, benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı.

Avrupa Yakasının Volkanı Ata Demirerden dizi cevabı

"MAHALEYE DÖNÜŞ"

Ata Demirer, 'Bursa Bülbülü' filminin çekimlerini çocukluğunun geçtiği Bursa’da gerçekleştirmişti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran oyuncu, çocukken çekilen bir pozun aynısını vermişti. O günleri yad eden ünlü isim, gönderisine; "Mahalleye dönüş" notunu düşmüştü.

Avrupa Yakasının Volkanı Ata Demirerden dizi cevabı