Cadde Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Aycan Yanaç biyografisi

Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Aycan Yanaç biyografisi

06.05.2020 - 16:33 | Son Güncellenme:

Survivor'da Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç, dün akşam gerçekleştirilen elem oyununda Aşkım Burçe Tunay'ın elenmesinin ardından takım arkadaşı Mert Öcal'ın stratejisinin tutmadığını ve bundan sonraki süreçte farklı bir Aycan Yanaç olacağı açıklamasında bulundu. Dün akşam gerçekleştirilen iletişim ödülünde Sercan ile birlikte Aycan Yanaç takımı sırtlayan isimler arasında yer aldı. Peki Aycan Yanaç kimdir?

Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli Aycan Yanaç biyografisi

Survivor 2020 kadrosunda Ünlüler takımı için yarışan Aycan Yanaç, Survivor'da iletişim ödülünde kız arkadaşı ile yaptığı şifreli konuşmanın ardından sevgilisi tarafından aldatıldığı iddiaları ile bir anda en fazla konuşulan yarışmacılar arasında yer almıştı. Yarışmanın sunucusu ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı durumu fark etmiş ve Aycan Yanaç'ın şifreli mesajını çözebileceğini iddia etmişti. Zaman zaman aldığı haberin ardından morali fazlasıyla düşem Aycan Yanaç bu akşam oynanacak olan iletişm ödülünü takımının kazanması halinde bir kez daha gündeme gelecek

Haberin Devamı

AYCAN YANAÇ KİMDİR?

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğan genç sporcu, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.