Cadde Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı

Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı

16.07.2021 - 15:43 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Aylin Coşkun, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Pandemi boyunca oldukça dikkatli davrandığını söyleyen 45 yaşındaki Coşkun, "Dikkatsiz bir vatandaş hepimizi yaktı" diyerek isyan etti.

Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı

İki yıl önce nikah masasına oturduğu Volkan Aslan ile mutlu bir evliliği olan  Aylin Coşkun, Covid-19'a yakalandı. Ünlü şarkıcı üzücü haberi Instagram hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

"DİKKATSİZ BİR VATANDAŞ HEPİMİZİ YAKTI"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Coşkun, "Covid-19 salgını ilk çıktığı günden beri sebze ve meyveleri eldivenle tutup yıkıyordum. Ancak dikkatsiz bir vatandaş hepimizi yaktı. Tek duam bu hastalığın anneme bulaşmamış olması. Lütfen benimle temas kuranlar test yaptırsın. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

HANDE'DEN MORAL MESAJI
Coşkun'un Koronavirüs testinin pozitif olduğu açıklamasının ardından şarkıcı Hande Yener de yakın dostuna; "Merak etme bir tanem hiç bir şey olmayacak" mesajıyla moral verdi.

Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı

"TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM"
Öte yandan Aylin Coşkun, birkaç gün önce Miracle Asia Otel’de bir düğünde sahne almış ve konser öncesi muhabirlerle sohbet etmişti. 

Haberin Devamı

“Eşim bir şey beğenmiyor" diyen Coşkun, "Yemek yapıyorum yaranamıyorum, temizlik yapıyorum yaranamıyorum hiçbir şey beğenmiyor artık yapmayacağım. Aramız iyi ama beğenmiyor yani" ifadelerini kullanmıştı.

"16 KİLO ALDIM"
Yaklaşık 1,5 yıldır tüp bebek tedavisi gördüğünü söyleyen şarkıcı herkesten dua etmesini istedi. Şarkıcı, “Olmuyor şu an deniyoruz 16 kilo aldım. Tedaviler devam herkesten dua istiyorum. Kanser hastalarıyla aynı streste gidiyormuş tüp bebek tedavisi 1,5 yıldır çok uğraşıyorum” demişti.

Yazarlar