Cadde Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy'dan duygu yüklü paylaşım!

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy'dan duygu yüklü paylaşım!

28.10.2023 - 12:48 | Son Güncellenme:

Aralık 2022'de 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy'un ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşayan manken Özge Ulusoy, yeni yaşını sosyal medyada paylaştığı duygusal bir mesajla kutladı.

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoydan duygu yüklü paylaşım

Özge Ulusoy, babası Haydar Ulusoy'u geçtiğimiz aralık ayında Ankara'da geçirdiği trafik kazasında kaybetmişti. Acı haberle kahrolan ünlü manken, yaşananların ardından dava yoluna giderek bu olayın sonuçlanmasını istemişti. Geçtiğimiz hafta davada karar çıktı. Haydar Ulusoy'a aracıyla çarpan Elif Nasır, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

"KARŞI TARAF 'BAŞIN SAĞ OLSUN' BİLE DEMEDİ"

Mahkeme kararıyla ilgili konuşan Ulusoy, "Babamı suçlu gösterdiler ilk başta. Yalancı şahitlerle yapıldı bu. Adli Tıp raporu ile babamın tamamen suçsuz olduğu kanıtlandı. Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı. Üst mahkemeye de gittim, sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Çünkü bu dava başkalarına da bir emsal olacak. Bana 'başın sağ olsun' bile demedi karşı taraf" ifadelerini kullanmıştı.

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoydan duygu yüklü paylaşım

"SENSİZ İLK BABA"

28 Ekim doğumlu olan ünlü manken, 41 yaşına bastı. Ulusoy, doğum gününde babasıyla yer aldığı çocukluk fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

Özge Ulsuoy, 'babam için adalet' etiketi ile birlikte paylaşımına, "Sensiz ilk, senin sesini duymadan seni görmeden, sarılmadan ilk" mesajını yazdı.

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoydan duygu yüklü paylaşım