Cadde 'Babam canımdır, annem de her şeyimdir'

'Babam canımdır, annem de her şeyimdir'

01.12.2023 - 13:16 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin, 1993-1999 yılları arasında evli kalmış, 1997'de Tarık (Taro) Emir adında bir oğulları dünyaya gelmişti. Kanal D dizisi 'Sadakatsiz'deki 'Selçuk' karakteriyle şöhreti yakalayan Tarık Emir, babasının kendisiyle ilgili gündem olan anısı hakkında konuştu.

Babam canımdır, annem de her şeyimdir

Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söylemişti.

Haberin Devamı

YouTube kanalında Onur Tuğrul'un sorularını yanıtlayan Metin Tekin, "Sadakatsiz dizisinde oynadığı dönem Bodrum’a gittik. Altı hanımefendi Taro ile fotoğraf çekildi. Ben lobide köşede oturdum" ifadelerini kullanmıştı.

Babam canımdır, annem de her şeyimdir

"SADAKATSİZ SELÇUK'UN BABASI OLDUK"

Kadıköy'de yürüyordum. Trafik sıkışıktı. Biri arabanın içinden ‘Beşiktaşlı kaptan merhaba’ diye bana bağırdı. Arka koltukta oturan çocuk ‘Baba bu kim?’ dedi. Babası 'Sadakatsiz Selçuk’un babası. Bizim Beşiktaş, spor yorumculuğu, Milli Takım hepsi gitti' cevabını verdi. Sadakatsiz Selçuk’un babası olduk ama büyük bir keyif.

Babam canımdır, annem de her şeyimdir

"BEN AİLEME DÜŞKÜN BİR ADAMIM"

Genç oyuncu, dün akşam 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu'nun Kuruçeşme'de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı.

Babam canımdır, annem de her şeyimdir

Taro, babasının dikkat çeken sözleri hakkında, "Babam benim canımdır, annem de benim her şeyimdir. Küçümsenecek bir isim asla değildir. Çok nazik ve tatlı bir anısını paylaşmış. Ben aileme çok düşkün bir adamım. Ben onların yanında bir şey değilim. Henüz yeni başlıyorum ben yoluma" şeklinde konuştu.

Babam canımdır, annem de her şeyimdir