Cadde Bağımsız yetenekler ilgi gördü

Bağımsız yetenekler ilgi gördü

04.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Mamut Art Project’in, sanat kariyerinin başında olan bağımsız yeteneklerin çalışmalarını destekleyen ve sanatseverlerle buluşmasını sağlayan yedinci sergisi kapılarını açtı.

Bağımsız yetenekler ilgi gördü

Sanat kariyerinin başında olan bağımsız yeteneklerin çalışmalarını destekleyen, bu yeteneklerin koleksiyoner, küratör, galeri, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşmasını sağlayan Mamut Art Project, yedinci sergisini KüçükÇiftlik Park’ta açtı. Akkök Holding ana sponsorluğunda 7 Nisan’a kadar açık, 50 sanatçının 600’den fazla eserinin sergileneceği proje, iş ve sanat dünyasının önemli isimlerini buluşturdu.

Yılın umut veren sanatçılarının yanı sıra aynı zamanda koleksiyoner, galeri yöneticileri ve küratörler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project’in açılışına; Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök ve eşi Esra Tümen Dinçkök, Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu ve eşi Cenk Eyüboğlu, yönetim kurulu başkan vekili Nilüfer Dinçkök Çiftçi ile icra kurulu başkanı Ahmet Dördüncü’nün yanı sıra Şirin Yalçın, Sanem-Ralf Tezman, Didem-İzzet Antebi, Dalia Garih, Leyla Alaton, Dilek Hanif ile Yasemin Kamhi de katıldı. Etkinlikte ziyaretçiler; fotoğraf, kolaj, enstalasyon, heykel, video, resim, illüstrasyon, dijital ve tekstil sanatı dahil olmak üzere, birçok farklı eseri inceleme fırsatı buldu.

Bağımsız yetenekler ilgi gördü