Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Erdil Yaşaroğlu diyor ki:
"Koşu bandında koşarken bir şey hatırladım. 15 dakika koştuktan sonra meme uçlarım sızlamaya başlıyor. Ama feci sızlıyor. Benim görüşüm, spor ayakkabıyla lastik bantta koştuğum için vücut aşırı elektrik yükleniyor. Tabii bu fikir çok salakça olabilir. Doktora gidip anlatmaya da utanıyorum. Buraya yazınca daha az utanıyorum :) Neyse ki banttan inince geçiyor. Ama bu durum spor yapmamı asla engellemeyecek."
'Spor yapmamayı meşru gösterme felsefesi'nde son nokta :)
Ama aynı adam son cümlesini de gerçeğe çevirecek kadar aklı başında.
Şimdi haftada dört gün spor yapıyor. Lafta değil, salonda!
Gittik, gördük, oynadık!
Hatta: "Yerden 10 cm. havada yürüyebilmek isterim" fantezisini duyunca, ikimizin de çocukluk aşkı basketboldan yardım aldık. Ribaund için havaya sıçradık, başaramasak da dirsek yememeye çalıştık, hatta atletik yıldızlar gibi potaya asılı kaldık.
İkimiz de şunu hatırladık:
Topu potaya, basketbolu tekrar hayatımıza sokacaktık!

ERDİL YAŞAROĞLU

ERDİL YAŞAROĞLU

ERDİL YAŞAROĞLU



10’A SORDUK ERDİL YAŞAROĞLU
1-BANA SPOR ... ÖĞRETTİ! Sokağa çıkmayı öğretti. Hareket etmeyi ve doğayla barışık olmayı sporla öğrendim. Koşu bandında koşmak ile ormanda koşmak arasında o kadar çok fark var ki!
2- BEN SPORCUNUN ... ... ... SEVERİM! Brezilya Milli Takımı gibi sürprizlisini, Rafael Nadal gibi birazcık şovmenini, Fatih Terim gibi biraz deli olanını severim. Bir de saç tıraşı düzgün olanını severim :)
3- ORADAYDIM! Maalesef oradaydım! Galatasaray'ın 6-0 yenildiği maçı, Fenerbahçe tribününde izledim. Gol yiyoruz, sesimi de çıkaramıyorum. Hep içime ağlaya ağlaya izledim.
4- İTİRAF EDİYORUM. ONU SEVİYORUM! Beşiktaş’ın yaratıcı taraftar grubu ÇARŞI’yı seviyorum. Beşiktaş’la hiçbir ilgim yok; ama duruşları sayesinde taraftar kavramını başka bir yere taşıdılar.
5- SPOR BAKANI OLSAM MUTLAKA ... Sporu halka yayabilmek için her şeyi yaparım. Mesela, belediyeler sokaklara herkesin spor yapabilmesi için çeşitli spor araçları koydular ya, çok saygı duyuyorum. Orada, ‘Hayatta bu adam, bu kadın spor yapmaz!’ dediğimiz insanları görebiliyoruz. Başörtülü teyzeler bile var. ‘Halkımız anlamaz’ deniliyor ya, aslında para ve imkan olmadığı için insanlar spor yapamıyor.
6- ARAMIZDA KALSIN ... Aramızda kalmadı ki! Lise yıllarında, polis lisesi ile basketbol maçı yapmıştık. Yeni kurulmuş bir okulsun, zaten 150 kişi civarında öğrencin var, senin neyine polis lisesi ile maç yapmak? 108-7 gibi bir skorla yenildik. ‘Liselerarası Turnuva Rezilliği’ yaşandı. Bir daha maç yaptığımızı hatırlamıyorum; ilk ve son maçımız oldu.
7- SPOR DOLABIMDA NELER VAR NELER! Motosiklet, bisiklet ve trekking kıyafetlerim, dalış ve normal yüzme aksesuarlarım, koşu ve basketbol kıyafetlerim, basketbol topum, atlama ipim var. Odamın bir köşesinde koşu bandım ve ağırlıklarım var.
8- AH KEŞKE ... Motosikletle dünya turu yapsam. 'Keşke' demiyorum aslında, çünkü yapacağım mutlaka. Belki 10 belki de bir sene sonra… Ufak ufak da başladım hazırlıklara.
9- ASLA ‘ASLA’ DENMEMELİ AMA ASLA ...
Kontrolümün dışında gelişen, adrenalini yüksek sporları yapmam, kimse de bana yaptıramaz. Dönme dolaba binemem, paragliding yapmam. Sykdiving mi? Ooo!
10-BU SORUYU MUTLAKA SORARDIM! Erdil Yaşaroğlu soruyor: Bu benim en eğlendiğim röportajlardan biri miydi? Erdil Yaşaroğlu yanıtlıyor: Evet!


BİREBİR
ÇEMBER: -İMDE GÜL OYA :)
KAYGAN ZEMİN: EROTİK BİR ÇAĞRIŞIMI VAR
ORTA GÖBEK: PAMUK BİRİKMEYEN TEK YER :)
QUARTERBACK: ADAM MI BU? TERİM ZANNETTİM
LEBRON JAMES: YANIMDA ZIPLAMASINI İSTEMEM
4-1-4-1: DİYE TAKTİK Mİ OLUR! 1-1-8 YAPSINLAR
ATICILIK: CANLIYA OLMADIĞI SÜRECE SORUN YOK
ATLET: SADECE SPORDA GİYİLMELİ, İÇE GİYİLMEMELİ
EŞEK ŞAKASI: EŞEK BEN OLMADIĞIM SÜRECE SORUN YOK :)
PİT KIZLARI: ONLARI PİT’LERİN DIŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ!


HAYALİNDEKİ FOTOĞRAF
ERDİL YAŞAROĞLU


"Moto GP'nin süper yıldızı Valentino Rossi'ye benimle fotoğraf çektirme şansı vermek isterdim :)"
Erdil Yaşaroğlu




Teşekkür: Puma - Mayadrom Sports Center Etiler