Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

10 A 10 oyun alanında birebir oyuna alışık ben, bir anda savunmada 1'e 3 yakalandım! 'HEPSİ' birden karşıma geçince pilot koltuğuna gömüldüm kaldım. Yıllarca Formula 1 programı da sunsam, Türkiye'de gerçek bir F-1 aracını kullanmış 10 kişiden biri olma mutluluğunu da yaşasam, 25 yaş ortalamasındaki bu genç kızlara nasıl ayak uydurmalıydım? Rekor zamanlara imza atan pit-stop ekipleri gibi enerjili, uyumlu, dikkatli; kaptanları olmasa da 'HEPSİ' grubun gizli lideri. Tek tek farklılar ama asıl güce 'HEPSİ' olunca ulaşıyor, rakip tanımıyorlar! Formula 1 aracının çevresinde mutlular çünkü beni araya aldılar. Aynı keyfi, ayrı ayrı oyun ve spor hobilerinde de yaşıyorlar. Sürekli deniyorlar: Eren sörfü, Yasemin boksu seviyor, Cemre de arkadaşlarının yeni yeni oyun heyecanlarını paylaşıyor tıpkı müzik ve dans keyiflerini paylaştıkları gibi!
Böyle sağlam ve güçlü bir takıma, HEPSİ'ne karşı bir taktik üretmeliyim ki onları birbirine düşüreyim diyorum, araştırıyorum ve sonunda aradığım istihbarata ulaşıyorum!
Cemre Galatasaray, Yasemin Fenerbahçe, Eren de Beşiktaşlı. Ama onlar değil bu konuda birbirine düşmek, "Üç farklı büyük kulübün en iyi anlaşan üç rengiyiz" diyor, işin içinden çıkıyorlar. Dedim ya, bire üç savunmada yakalanan ben HEPSİ'ne karşı duramayacağımı anlıyorum!
Ve karşılaşmanın sonucu:
BARIŞ: 1 - HEPSİ: 3


HEPSİ BANA KARŞI


10’A SORDUK HEPSİ YANITLADI
1-BANA SPOR ... ÖĞRETTİ! Vücudum şekillenmeye başladığında aynaya bakıp kendimi beğenmeyi (Yasemin), spor yapmak zorunda olmadığımı :) (Cemre), endorfin salgılattığı için mutlu olmayı (Eren) öğretti.
2- BEN SPORCUNUN ... ... ... SEVERİM! Michael Jordan gibi efsanesini (Eren), David Beckham gibi hâlâ çok yakışıklı olanını (Cemre), Roberto Carlos gibi bacakları benimkilere benzeyenini :) (Yasemin) severim.
3- ORADAYDIM! Eski erkek arkadaşımın "Milli maça gidiyoruz" diye kandırdığı, takımların isimlerini bile hatırlamadığım bir ikinci lig maçındaydım (Cemre). Mumya gibi sargı bezleri içinde olan koluma rağmen ilk Seat Cup otomobil yarışındaydım (Yasemin). Geçtiğimiz yıl Çeşme'de Çağla Kubat'ın da yarıştığı Dünya Sörf Şampiyonası'ndaydım ve tüm yarışları takip ettim (Eren).
4- İTİRAF EDİYORUM. ONU SEVİYORUM! Fenerbahçeli Lugano'yu, agresif olmasına rağmen seviyorum (Yasemin).
Efsanevi tenisçi Andre Agassi'yi beğeniyorum (Eren).
Beckham hariç hiçbir futbolcuyu sevmiyorum (Cemre).
5- SPOR BAKANI OLSAM MUTLAKA ... Jimnastik üzerine yoğunlaşırdım (Yasemin). Doğal veya yapay ortamları çoğaltıp rüzgar sörfünü sevdirmek isterdim (Eren). Futbol dışında sporların olduğunu hatırlatırdım (Cemre).
6- ARAMIZDA KALSIN ... Defalarca farklı farklı futbol statlarında ve basketbol salonlarında konserler vermemize rağmen, bu stat ve salonlarda hiç seyirci koltuğunda yer alıp maç izlemedik (HEPSİ).
7- SPOR DOLABIMDA NELER VAR NELER! Her şey var! İlginç olarak boks eldivenlerim ve lapalar (Yasemin), Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı seneki kadronun imzaladığı özel Galatasaray formam (Cemre), spor dolabım gibi olan aracımın bagajımda kaykayım ve tekerlekli ayakkabılarım (Eren) var.
8- AH KEŞKE ... Rallici (Yasemin), profesyonel binici olsaydım (Cemre), rüzgar sörfü (Eren) yapsaydım.
9- ASLA ‘ASLA’ DENMEMELİ AMA ASLA ... Amerikan futbolu oynamam (Eren). Sumo güreşçisi olmam :) (Cemre). Duruşu ilk derste hemen kavramama ve hocamdan övgü almama rağmen bir daha golf oynamam (Yasemin).
10-BU SORUYU MUTLAKA SORARDIM! HEPSİ soruyor: Müzik piyasasından neleri silmek isterdik? HEPSİ yanıtlıyor: Temcit pilavı yapan sanatçıları!

HAYALİNDEKİ FOTOĞRAF
HEPSİ BANA KARŞI


"Tuttuğumuz takımların formalarını giyerek poz vermek isterdik!"
HEPSİ



BİREBİR
VERKAÇ: RÖPORTAJ :)
DERBİ: TRAŞ BIÇAĞI :)
LEO FRANCO: KİM O?!
ARDA TURAN: SİNEM KOBAL :)
DOPİNG TESTİ: AYIP BİR ŞEY :)
GERİ DÖNÜŞÜM: HAYATLA PASLAŞMA
GERİ PAS: BİZDE YOK. YAPANI SEVMEYİZ!
ÜÇ ADIM ATLAMA: KUM OYUNU, SEK SEK :)
BABE RUTH: AMERİKALI EFSANE BEYZBOLCU
GÖĞÜS PASI: TAM BİZE GÖRE, HİÇBİR ŞEY YOK :)


Teşekkür: Puma - Optimum AVM - Speedcity