Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

FENERBAHÇE ACIBADEM VOLEYBOL TAKIMI KAPTANI SERAY SEVER, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN 'EN DEĞERLİ OYUNCUSU' SEÇİLDİ!
başlığıyla girecek bir haber gerçek olabilirdi ama olmadı, olamadı! Başarılı bir voleybolcu olmadığı için değil, piyano hocası "Parmakların yamuluyor" dediği için!
Seray, voleybolcu olmasa da profesyonel spor kariyeri yapmasa da neler yaptı neler! Barbi bebeğini bıraktığı ilkokul yıllarından sonra kendi tabiriyle 'Erkek Fatma' oldu çıktı.
Zorla da olsa rakip Galatasaray'ın yüzme takımında yüzdü, kendinden 20 yaş büyüklerinin koltuk altına tavlayı sıkıştırıverdi, at sevgisi onu biniciliğe itti, bisikletiyle yıllar geçirdi, kayak, yelken, yoga ve hız sporlarıyla da ilgilendi.
Peki ya şimdi? Şimdi ekran önünde olan bir profesyonel olarak daha bilinçli ve dikkatli. Artık Ulus N-Fit'teki özel hocasının sözünden çıkmayan disiplinli bir pilatesçi. Ama onun adına hepsinden ötesi, çok sevdiği Fenerbahçe'si. Bu yüzden onun için üstte attığımız manşet, hayal değil gerçek:
SERAY FENERBAHÇE'Yİ ÇOK SEVER :)


10’A SORDUK SERAY SEVER YANITLADI

SERAY SEVER


1-BANA SPOR ... ÖĞRETTİ! Bedenime ve ruhuma duyduğum saygıyı taçlandırmamı öğretti. 100 tane televizyon çekimini başarıyla tamamlasam bile bir pilates dersi sonunda hissettiğim "Aferin Seray" duygusunu alamıyorum.
2- BEN SPORCUNUN ... ... ... SEVERİM! Arda gibi zekisini, Aziz Yıldırım gibi hırslısını, benim gibi de disiplinlisini severim :)
3- ORADAYDIM! İstanbul'da Dalyan Kulübü'nde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yeraldığı pişti masasındaydım. Başkanımız çok tutkulu ve hırslı. Piştide masasına oturan kimse onu yenmeye cesaret edemez. Ben de tabii :)
4- İTİRAF EDİYORUM. ONU SEVİYORUM! Fenerbahçe'yi seviyorum. Doğuştan gelen bir aşk bu. Ölene kadar da böyle sürecek. İyi günde kötü günde, koşulsuz sevgiyle takımımın yanındayım. Spor adamı olarak da Şansal Büyüka'ya bayılıyorum.
5- SPOR BAKANI OLSAM MUTLAKA ... Spor karnesi çıkarıp, haftada üç gün herkese birer saat spor yapılmasını zorunlu kılardım. Toplumun daha sağlıklı, olumlu ve doğru düşünmesi için spor disiplini gerekli.
6- ARAMIZDA KALSIN ... En son oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçına sızdım. İlk defa Ali Sami Yen Stadı'na gittim. Sanırım takımıma uğurlu da geldim ve maçı 1-0 aldık, üç puanı kaptık ve gururla rakip sahadan ayrıldık.
7- SPOR DOLABIMDA NELER VAR NELER! Sayısını bilemediğim kadar Fenerbahçe forması, sarı lacivert mont, tişört hatta gece kıyafetimin yanısıra onlarca spor ayakkabım da var.
8- AH KEŞKE ... Fenerbahçe çıktığı tüm maçlardan otomatik olarak üç puan alarak çıksa :)
9- ASLA ‘ASLA’ DENMEMELİ AMA ASLA ... Galatasaraylı olmam. Galatasaray yüzme takımında yeralırken bile ‘Niye buraya gidiyorum’ diye olay çıkarmıştım :)
10-BU SORUYU SORARDIM! Seray Sever soruyor: Oyun ve spora dair bana sorulacak başka bir soru? Seray Sever yanıtlıyor: Bütün soruları sordunuz maşaallah :)


HAYALİNDEKİ FOTOĞRAF
SERAY SEVER


"Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın imza attırdığı bir yıldız olmak isterim" :)
SERAY?SEVER



BİREBİR
HIZ: SEVERİM
İDDİA: TAVLA
DERBİ: DÜŞMAN SAHASI
SARI LACİVERT: AKAR KANIMIZ
AZİZ YILDIRIM: BÜYÜK BAŞKAN
PİLATES TOPU: OYUN ARKADAŞIM
AHMET HAKAN: TWITTER'DA ASLAN KESİLEN KEDİ
3 PUAN: DERBİDE ALINABİLECEK EN KEYİFLİ PUAN
DAUM: SON GÜNLERDE TAKIMINI DAHA İYİ TANIDI
AMETİST: EV VE OFİSİMİN ÖNEMLİ KÖŞELERİNE KOYDUĞUM POZİTİF ENERJİ TAŞI