Cadde Başak Dizer kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kaç yaşında, hamile mi?

Başak Dizer kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer kaç yaşında, hamile mi?

17.11.2021 - 00:47 | Son Güncellenme:

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile evli olan Başak Dizer, stilist olarak adını duyurdu. Dizer, 13 Nisan 1977 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi'nde İletişim Bölümünden mezun oldu. Ardından Milano'da eğitim gördü. İşte, Başak Dizer hayatı...

Başak Dizer kimdir Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizer kaç yaşında, hamile mi

Başak Dizer Tatlıtuğ, moda konusunda kendini geliştirdi ve yurt içi - yurt dışı çeşitli kurumlardan sertifikalar elde etti, kurslara katıldı. Aşk-ı Memnu'nun da styling'ini ortağı ile birlikte yaptı. 2016 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Milano’da Istituto Moda di Burgo’da devam etti. İstanbul’da, LaSalle ve Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım bölümülerinden sertifikalar kazandı. Londra’da Central Saint Martins’de modayla ilgili çeşitli kurslara katıldı. Popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve taasrımcı olarak çalıştı.

2007’de, ortağı Deniz Marşan’la birlikte 2Shoppers’ı kurdu. Alışveriş, stil ve hediye danışmanlığı yapan iki ortak, Aşk-ı Memnu dizisinin stylingini yaparak adlarını duyurdu. 2013’te danışmanlık ve showroom hizmeti veren ROOM’u kurdular.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ikili bebek bekliyor. Ancak konu hakkında taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.