Cadde Batman'ın siyah incisi

Batman'ın siyah incisi

12.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Siyahi şarkıcı Della Miles, Batman’da konser verdi. Repertuvarına Türkçe şarkılar da ekleyen Milles, kendisini ‘Batman’ın Siyah İncisi’ olarak nitelendirdi.

Batmanın siyah incisi

MIchael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü ismin vokalistliğini yapan ABD’li sanatçı Della Miles, Batman Belediyesi’nin düzenlediği kültürel etkinlikler kapsamında sahne aldı. Şehirde konser veren ilk siyahi isim olan sanatçı, Nil Burak’ın ‘Yalnızım’ şarkısını Türkçe seslendirdi. Miles, “Bu ülkeyi, topraklarını ve insanlarını seviyorum. Gözlerinizdeki samimiyet ve sevgi beni biraz daha size yaklaştırıyor” dedi.

Organizasyon öncesinde Batman’ı gezen Miles, “Girdiğim bir dükkanda beni siyah inciye benzeterek yöresel kahveden ikram ettiler. Sanırım ben de artık kendimi ‘Batman’ın Siyah İncisi’ olarak nitelendirebilirim” diye konuştu. Türkiye’nin yurt dışında farklı gösterildiğini belirten sanatçı, “Bize anlatılanlar arasında çok fark var. İmkan verilirse, Türkiye’nin doğru tanıtımı için elimden gelen her şeyi yapmak isterim” şeklinde konuştu.