Cadde Begüm Kütük: Çocuğum olursa ilk size söyleyeceğim, birlikte halay çekeceğiz!

Begüm Kütük: Çocuğum olursa ilk size söyleyeceğim, birlikte halay çekeceğiz!

19.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden oyuncu, "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.

Begüm Kütük: Çocuğum olursa ilk size söyleyeceğim, birlikte halay çekeceğiz

2010 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti, geçtiğimiz sene Etiler'de görüntülenmişti. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden ünlü oyuncu, muhabirlerin “Artık mutlu haberi ne zaman öğreneceğiz? Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt vermişti.

Haberin Devamı

Kütük, “O dönemler benim hassas olduğum dönemlerdi, gözyaşıma hakim olamamıştım ama artık bu konularda kendimi daha iyi hissediyorum ve pandemi şartları beni çok zorladı. Çünkü arkadaşlar 2.5 senedir aşı olmalı mıyız vs” derken; eşi Erdil Yaşaroğlu araya girerek şaşırtmıştı.

Begüm Kütük: Çocuğum olursa ilk size söyleyeceğim, birlikte halay çekeceğiz

"MUTLULUKTAN TEPİNECEĞİM"

Yaşaroğlu, “Sen neyden bahsediyorsun anlamadım. Pandemi ile ne alakası var? Bu kirli dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum” diyerek eşine takılmıştı. Bunun üzerine Kütük, “Korktum ama pandemiden, daha büyük aksilikler olabilir belki. Zaten bu konuda yaralıyım, kötü şeyler yaşadım” demişti.

Yaşaroğlu “Korkma kız bir şey olmaz” diyerek çocuk istediğini dile getirmişti. Kütük ise son olarak “Artık ben de çok istiyorum ya. Çocuğumun olmasını çok istiyorum, inşallah olursa söz ilk size söyleyeceğim ve burada mutluluktan tepineceğim” demişti.

Haberin Devamı

Begüm Kütük: Çocuğum olursa ilk size söyleyeceğim, birlikte halay çekeceğiz

"SEÇİCİ DAVRANIYORUM"

Begüm Kütük, önceki gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Pandemiden bu yana talihsizlik yaşadığını söyleyen oyuncu, "Çalışamadım. Aslında iş görüşmelerim oluyor ama yaşım ve fiziksel özelliklerim birbiriyle uyumlu olmadığı için karakter bulma konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Bundan dolayı süreç zorlu geçiyor, ben de madem bu kadar süredir ekranda yokum dönüşüm güzel olsun diye seçici davranıyorum açıkçası" şeklinde konuştu.

"OLURSA İLK SİZ SÖYLECEĞİM"

Oyuncu, muhabirlerin "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusuna; "Çok istiyorum, uğraşıyoruz. Olduğunda söz ilk size söyleyeceğim ve birlikte halay çekeceğiz" diyerek cevap verdi.

Begüm Kütük: Çocuğum olursa ilk size söyleyeceğim, birlikte halay çekeceğiz

Kütük, mutlu evliliğin sırrını ise "Erdil dünya tatlısı bir adam, sevgi dolu büyümüş ve bunu bana da yansıtıyor. Birbirimize aşkımız hala sürüyor, ortak anlamda çok iyi anlaşıyoruz ve eğleniyoruz" sözleriyle açıkladı.