Cadde Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı yayında!

Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı yayında!

04.04.2020 - 14:24 | Son Güncellenme:

Sevilen şarkılarıyla Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası, Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesi kapsamında ev konseriyle canlı yayında. “Evde kalın ama müziksiz kalmayın diyen” Gerçeker, verdikleri konserle moral oluyor.

Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı yayında

Demirören Medya’nın Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleme mücadelesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesine destek veren Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası sevilen şarkılarını canlı yayında söylüyor.

Haberin Devamı

Sağlığımız için evde kalmalıyız diyen Behzat Gerçeker, “Evde kaldığımız süreçte hepimizin pozitif düşünmeye, moralleri yüksek tutmaya ihtiyacı var. İşte tam da bu noktada şarkılarımızla kısa bir süre de olsa bir arada olmayı hissedeceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Canlı yayın,  @behzatgerceker Instagram hesabından yayınlanıyor. Yayında ENBE’nin sevilen şarkıları başta olmak üzere; Fransız şansonlarından Napoliten ezgilere ve Arjantin tangolarına kadar geniş yelpazede dünya müziğinin örnekleri var. Enbe Orkestrası solistlerinden; Elvan Günaydın, Benjamin Kaggwa, Çağlar Ökten, Dilek Ciyas, Ali Erenus, Eda Tuna Arslan, Erdem Seyhan, Egemen Akkol, Selçuk Erkalaycıoğlu ve Onur Turan canlı yayına bağlantılarla katılacak.

Haberin Devamı

Bugüne dek Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının canlı yayınlarıyla renklenen ‘#EvdeKal #MüzikleKal’ projesine, Demirören Medya’nın tüm dijital platformları ve sosyal medya kanallarından destek veriliyor.