Cadde Behzat Uygur’dan dikkat çeken Caner Cindoruk itirafı

Behzat Uygur’dan dikkat çeken Caner Cindoruk itirafı

29.03.2021 - 17:13 | Son Güncellenme:

Oyuncu Behzat Uygur, 2013 yılında hayatını kaybeden babası Nejat Uygur ile yaşadığı bir anısını anlattı. Caner Cindoruk da konuyla ilgili paylaşım yaptı.

Behzat Uygur’dan dikkat çeken Caner Cindoruk itirafı

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Sadakatsiz' ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk ile ilgili açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

"O ŞİMDİ ÇOK BEĞENİLEN BİR OYUNCU"
Behzat Uygur, "Bir Adana turnesindeydik. Babam mendil ya da şeker satan kısa pantolonlu bir çocuğu oyuna davet etti. Çocuk ‘Bunları satmam lazım’ deyince, babam ‘Ben hepsini aldım. Şimdi tiyatroya gelir misin?’ diye sordu" ifadelerini kullandı.

57 yaşındaki ünlü tiyatrocu, "Çocuk ‘gelirim' deyince, babam otobüse aldı ve tiyatroya götürdü. Bir de imzalı fotoğrafını verdi. O şimdi çok beğenilen bir oyuncu, Caner Cindoruk oldu" şeklinde konuştu.

Öte yandan Behzat Uygur'un yıllar önce yaşananları anlatmasına; bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Uygur, konuyla ilgili "Yahu bu güzel anıyı zaten Caner Cindoruk kardeşim, geçen sene Nejat Uygur belgeseli ve sanırım kitabında anlattı. Ben de uzun bir röportaj içinde örnek bir başarı öyküsü olarak bahsettim. Ne güzel bir anıya saçma sapan yorum yapanlar var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

CANER CİNDORUK'TAN YANIT GELDİ
Caner Cindoruk da bu anısıyla ilgili bir tweet attı. Yakışıklı oyuncu, "Sessiz şarkıcı adlı hikaye kitabımda da, Nejat Usta'nın belgesinde de anlattığım bir hikayedir bu zaten. Kötü bir yorum gerektirecek bir durum yok, İşportacılık yapmış olmanın kötü bir yanı da yok. Sadece mendil değil abi, tokaydı sattığım" mesajını yazdı.

Behzat Uygur’dan dikkat çeken Caner Cindoruk itirafı