Cadde 'Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim!'

'Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim!'

01.10.2023 - 06:34 | Son Güncellenme:

Magazinden uzak bir yaşam süren Burcu Kara, gündelik yaşamında karşılaştığı bazı eleştirileri anlattı. Gün içinde yaşadığı gelişmelerle doğru orantılı olarak her an aynı ruh halinde olamayacağını belirten oyuncu, "Ben insanım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim

Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikâh masasına oturmuştı. 2017'de Ali adını verdikleri oğlunu kucağına alan güzel oyuncu, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü çift, Aralık 2022'de dünyaya gelen ikinci çocuklarına ise Can ismini vermişti.

Haberin Devamı

2004 yılında 'Haziran Gecesi' dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan; 'Elveda Derken', 'Maskeli Balo', 'Romantik Komedi' serisi ve 'Hakim' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Burcu Kara, son olarak 'Uçuş 811' filminde rol aldı.

Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim

"HER GÜN NASIL AYNI OLABİLİRİZ"

43 yaşındaki oyuncu, katıldığı programda, sokakta karşılaştığı bazı hayranlarının kendisine yönelik eleştirilerini anlattı. Ruh halinin her insan gibi yaşananlara bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini dile getirip dert yandı.

Saçmalamamak çok büyük bir sınav. Her gün nasıl aynı olabiliriz? Elbise bakıyorum o anda! 'Sizi çok seviyordum ama çok suratsızsınız" diyor bana. Belki biraz önce canımı sıkan bir şey oldu, belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim. İnsanım ya bende!

Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim

"ROBOT DEĞİLİZ"

Ekranda hayat verdiği karakterler ile gerçek hayatın birbirine karıştırılmaması gerektiğini vurgulayan Burcu Kara, "Robot değiliz biz, gülerek gezmiyoruz. Ben insanım, televizyonda gördüğünüz benim işim sadece" ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı

Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim

"KÖYLÜ KİMLİĞİMİ İHMAL ETTİĞİMİ DÜŞÜNMENİZ BENİ ÜZER"

Bursa'nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evini yenileyen Burcu Kara sık sık doğayla iç içe paylaşımlar yapıyor. Kara, geçtiğimiz ay şalvar giyip sebze toplamıştı.

Instagram gönderisine "Bahçemi ve köylü kimliğimi ihmal ettiğimi düşünmeniz beni üzer" notunu düşen oyuncuya, takipçilerinden beğeni ve yorum yağmıştı.

Belki o gece uyumadım, belki kocamla kavga ettim