Cadde 'Belli zevkleri olan bir insanım! Taviz vermiyorum'

'Belli zevkleri olan bir insanım! Taviz vermiyorum'

27.11.2021 - 16:11 | Son Güncellenme:

Oyuncu Yasemin Kay Allen ve talk show sunucusu olan Sergen Deveci, GAİN'de yayınlanan 'Dayı Şov' programına konuk oldu. Kendisine 'snob' diyenler olduğu söylenen Yasemin Allen'ın açıklaması dikkat çekti.

Belli zevkleri olan bir insanım Taviz vermiyorum

İngiliz asıllı olan ve orada 'Strike Back' isimli bir dizide oynayan Yasemin Kay Allen, yurt dışında çalışmak ile Türkiye’de çalışmak arasındaki farkı, “Çok eğlenceliydi. 12 saati geçince yapımcı gelip seti durduruyor. Buradaki gibi sürmüyor” sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı

"DÜNYANIN EN ÖLÜMCÜL BÖCEKLERİNDEN BİRİYMİŞ"
Çocukluğu Avustralya’da geçen Allen, gençliğinde pizzacıda çalışırken bir gün depo alanına girdiğinde buzların üzerinde eli kadar bir böcek gördüğünü itiraf etti: Önce kıyamadık. 'Öldürsek mi, atsak mı?' diye düşünürken, 'Biraz tehlikeli bir şeye benziyor' dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Hemen öldürdüler.

"DEFANS MEKANİZMASI"
Sunucunun kendisine 'snob' diyenler olduğunu hatırlatması üzerine güzel oyuncu, "Belli zevkleri olan bir insanım, taviz de vermiyorum bazen. Bu beni snob yapıyorsa..." ifadelerini kullandı. Allen, İngiliz olduğu için kanında snob’luk olduğunu söylese de, sonrasında bunun utangaçlığından ötürü geliştirdiği bir defans mekanizması olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Sergen Deveci ise “Sen snob olmak ister miydin” sorusuna, başarılı oyuncuya atfen, “Karşılığı böyle güzel olacaksa, isterdim” şeklinde yanıt verdi.

"NİL KARAİBRAHİMGİL'İN STORY'SİNİ İKİ YILDIR İZLİYORUM"
Büyük bir Nil Karaibrahimgil fanı olan Sergen Deveci, “Sevmenin nedeni olmaz, birisini seversen neden aramazsın. Hayranlık sevgisi güzel. Şarkılarını, neşesini, eğlencesini seviyorum. Bir story’sini iki yıldır izliyorum" şeklinde konuştu.