Cadde Berdan Mardini: Dejavu oldum resmen!

Berdan Mardini: Dejavu oldum resmen!

18.02.2022 - 14:21 | Son Güncellenme:

Orhan Gencebay şarkısı olan 'Vazgeç Gönlüm'ü arabesk-rap versiyonunda seslendiren Berdan Mardini, önceki gün Etler'deydi. Sanatçı, yeni şarkısıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdi.

Berdan Mardini: Dejavu oldum resmen

Berdan Mardini, "Etkileşimi harika oldu. Orhan Baba da ilk dinlediğinde çok başarılı buldu" dedi. Tekstil atölyesinde çalışanların kendi şarkısını seslendirdiği anları paylaşan Mardini, "Arkadaşlar o görüntüdeki tekstil atölyesi, bundan 25 yıl önce benim çalıştığım tekstil atölyesi, Avcılar Firuzköy'de. Eskiden orada tekstil makinasında overlok yaparken Orhan Gencebay'ın, Müslüm Gürses'in, İbrahim Tatlıses'in şarkılarını dinler motive olurduk. Şimdi aynı atölyede benim seslendirdiğim şarkıları dinleyerek motive oluyorlar. Dejavu oldum resmen. İnanılmaz duygulandırdı ve mutlu etti bu durum beni" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"İLİŞKİMİ GÖZ ÖÜNDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"
'Sevgililer Günü'nü nasıl geçirdiniz?' sorusunu da cevaplayan şarkıcı, "Çalışarak geçirdim ama 'Hayatınızda birisi var mı?' diye sormak istiyorsanız evet var. Artık göz önünde olmak istemiyorum ,bu konuyla ilgili nazara geliyorum sonra" ifadelerini kullandı.

Berdan Mardini: Dejavu oldum resmen