Cadde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak?

04.03.2022 - 13:54 | Son Güncellenme:

Bir döneme Aşk-ı Memnu dizisiyle damga vuran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ tekrar bir proje için buluşacak. Netflix'te yayınlanacak olan film hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı film hakkında bilinenler...

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğun yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak

Yıllar önce Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ bir film projesi için bir araya geliyor. Netflix üzerinden yayınlanacak olan film hakkında meraklı arayış başladı. Aşk-ı Memnu dizisinden Bihter ve Behlül ikilisi olarak akıllarda kalan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmde hangi rolleri üstlenecek merak konusu. Peki Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ hangi filmde oynayacak? Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi nerede çekilecek, konusu ne olacak?

Haberin Devamı

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ HANGİ FİLMDE OYNAYACAK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; beklenen gelişme 14 yıl sonra nihayet oldu. Kulislerde konuşulan bilgilere göre iki star isim Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures ile anlaştı. Filmi başarılı kalem Nuran Evren Şit yazacak.

BEREN SAAT İLE KIVANÇ TATLITUĞ'UN FİLMİ NEREDE ÇEKİLECEK?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı film Newyork'ta çekilecek.

FİLM NEREDE YAYINLANACAK?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un filmi Netflix'te yayınlanacak.

BEREN SAAT İLE KIVANÇ TATLITUĞ'UN FİLMİNİN KONUSU NE OLACAK?

Film ile ilgili detaylar belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.