Cadde Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu!

Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu!

29.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Komedyen Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler, önceki gün İstanbul Fuar Merkezi’nde görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Berfu Yenenler, "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu

2015 Miss Turkey dördüncüsü Berfu Yenenler, oyuncu Eser Yenenler ile 2019 hayatını birleştirdi. Mutlu bir evliliği olan çift, aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i kucaklarına alırken, 2021'de de ikinci oğulları Mete'ye kavuştu.

Haberin Devamı

ŞEHİRDEN UZAK DOĞAYLA YAŞAM

İkili, geçtiğimiz yıllarda şehirden uzaklaşmak ve oğullarını doğa ile iç içe büyütmek için Kemerburgaz'da orman içinde, müstakil lüks bir eve taşınmış ancak hem ev sahibinin kirayı artırması, hem de taşındıkları evdeki bazı şikayetlerden dolayı taşınma kararı almışlardı.

Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu

"ÇOCUKLAR ARTIK BÜTÜN BÖCEKLERİ TANIYOR"

Yenenler çifti, önceki gün İstanbul Fuar Merkezi’nde görüntülendi. Muhabirlerin "Ev konusunda geçmişte ağzınız yanmıştı" yorumuna Berfu Yenenler, "Hem de çok yandı. Evi tahta kuruları, tilkiler bastı, evde yangın çıktı, en son finalde evi eşek arıları falan basmıştı. Çocuklar artık bütün böcekleri tanıyor, o kadar ormanda yetiştiler ki hiç korkmuyorlar. Şimdi şehir içinde daha güvenli bir yerdeyiz ama ailecek yolculuk yapmayı çok seviyoruz. Çocuklar 4-5 yaşına geldiğinde ve ben de yeni bir çocuk doğurmazsam birlikte Ege ya da Akdeniz turu yapmak istiyoruz karavanla" diyerek cevap verdi.

Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu

Haberin Devamı

"ÜÇÜNCÜ ÇOCUK FİKRİNE SOĞUK DEĞİLİM"

"Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise Berfu Yenenler "Kısmet diyelim, kız ya da erkek diye bir takıntımız yok, Eser zaten boğazına kadar çocuk oldu şu an, ben çocukları ve anne olmayı çok seviyorum, soğuk değilim üçüncü çocuk fikrine" ifadelerini kullandı.

"ÇOK GURUR DUYDUĞUM BİR ANDI"

Geçtiğimiz günlerde bir hayranının yeni doğan çocuğuna 'Berfu' adını vermesiyle ilgili düşünceleri sorulan ünlü isim, "Gerçekten çok gurur duyduğum bir andı, beni en çok mutlu eden şeylerden biriydi, çocukların da ismini koydukları olmuştu ama benim ismimi koydukları ilk oldu" dedi.

Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu

"ESER DE ÜNLÜ BİRİYLE EVLİ"

Muhabirlerin, "Ünlü bir isimle berabersiniz ve sürekli göz önündesiniz. Teklifleri değerlendiriyor musunuz?" sorusuna Berfu Yenenler "Artık ben de ünlü bir isimim. Yeter! (Gülüyor). Bu değişik bir şey gerçekten. Ünlü biriyle evlenince hep onun karısı gibi kalıyorsun ama umarım azalmıştır bu algı. Artık Eser de ünlü biriyle evli. Yeter ya! Şaka bir yana kadınlar toplumda daha az öne çıkarılan bir figür olduğu için gerçekten 'ünlü karısı olmak' diye bir terim var. Bu rahatsız edici bir durum. Ben bunu yıkmak için baya bi uğraştım. Yıkıldı gibi de. Hatta size en rahatsız olduğum bir şeyi ilk defa anlatayım. Hastane'ye doğum yapmaya gittiğimizde ameliyathaneye girerken beni götüren abi Eser ile fotoğraf çektirmişti" dedi.

Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu

Haberin Devamı

"LİNÇ YEMEK İSTEMEM"

Muhabirlerin TV ya da modellik düşünüyor musun sorusuna Berfu Yenenler  "Modellik mi ? Tövbe de. Böyle dediğim için linç yemek istemem. Başarılı modellik yapanlar yapmaya devam etsin ama benlik hiçbir şey değil. Onun haricinde birkaç film ve dizi düşüncem var" diyerek cevap verdi.