Cadde Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler'in yaşı, boyu, kilosu kaç?

Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler'in yaşı, boyu, kilosu kaç?

08.09.2021 - 14:18 | Son Güncellenme:

Bu akşam yapılacak olan Miss Turkey 2021 için heyecan dorukta. Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler'in sunacağı Miss Turkey 2021 yarışması merakla bekleniyor. Başarılı oyunculuğuyla tanınan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler güzelliği ve sempatik tavırlarıyla sosyal medyada oldukça beğeni topluyor. Peki Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler'in yaşı, boyu, kilosu kaç? İşte Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler hakkında merak edilenler...

Berfu Yenenler kimdir Berfu Yenenlerin yaşı, boyu, kilosu kaç

Miss Turkey 2021 yarışmasını sunacak olan Eser - Berfu Yenenler çifti büyük merak uyandıracak. Yarışmayı izleyecek olanlar Berfu Yenenler hakkında bilgi sahibi olmak isteyecek. Haberimizin içeriğine Berfu Yenenler kimdir, boyu, yaşı, kilosu kaç bilgilerini ekledik. 

Haberin Devamı

BERFU YENENLER KİMDİR?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği'nden mezundur. Adını ilk kez 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurmuştur. Yine aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil etmiştir.

BERFU YENENLER'İN BOYU, YAŞI, KİLOSU KAÇ?

Berfu Yenenler, 26 yaşında 1.76 metre boyunda, 53 kilo ve Terazi burcudur.