Cadde Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öpmeye doyamadı

Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öpmeye doyamadı

12.09.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Daha önce Bodrum tatillerinde ve 41. İstanbul Film Festivali'nin ödül töreninde görüntülenen oyuncu çift Nihal Yalçın ve Berker Güven, Cihangir'de görüntülendi. Güven, “Arkadaşlar geçenlerde bizim için birbirlerine mesafeliler diye yazmışsınız. Ben Nihal’i çok seviyorum ve ona aşığım" diyerek sevgilisine sarıldı.

Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçını öpmeye doyamadı

İlk kez önceki temmuz ayında Bodrum tatili sırasında objektiflere takılan Berker Güven ve Nihal Yalçın, denizin ve güneşin tadını çıkarıp, aşka gelmişti. Gümüşlük'te baş başa denizin içinde sohbet edip birbirlerine sarılan çiçeği burnunda aşıklar, kendilerini tanıyan hayranlarıyla da sohbet etmişti.Nihal Yalçın, yalnız başına sudan çıkmıştı. Sevgilisinin ardından denizden çıkan Berker Güven, şezlonga uzanmadan önce meraklı bakışlara aldırış etmeden Yalçın’ı öpücüklere boğmuştu.

Haberin Devamı

KEYİFLİ ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Oyuncu çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirmişti. Gümüşlük'te görüntülenen aşıkların keyifli halleri kameralara böyle yansımıştı.

Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçını öpmeye doyamadı

BİRBİRLERİNE BAKIP GÜLDÜLER

Ünlü çift, tüm bunların ardından geçtiğimiz haftalarda Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı. Uzun zamandır sevgili olan ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince utangaç tavırlar sergileyip; birbirlerine bakarak gülmeye başladı.

Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçını öpmeye doyamadı

Nihal Yalçın (41) ile Berker Güven (27), daha önce birçok kez beraber kameralara yansımalarına rağmen, aralarında mesafe bırakarak yürümeye başladılar.

"BEN NİHAL'İ ÇOK SEVİYORUM VE AŞIĞIM"

Berker Güven ve sevgilisi Nihal Yalçın, son olarak yine Cihangir'de görüntülendi. Kanal D’nin izlenme rekoru kıran dizisi 'Üç Kız Kardeş'de rol alan Güven, çekimler için Ayvalık’a gittiğini söyledi. Sevgilisi Güven'i yolcu eden Yalçın'a sımsıkı sarılan Güven “Arkadaşlar geçenlerde bizim için birbirlerine mesafeliler diye yazmışsınız. Ben Nihal’i çok seviyorum ve ona aşığım. O benim canım ona nasıl mesafeli olurum. Lütfen bunu düzeltin” diyerek sevgilisi Yalçın'ı öpmeye ve sarılmaya doyamadı. 

Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçını öpmeye doyamadı