Cadde Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı

Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı

03.11.2021 - 15:24 | Son Güncellenme:

Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz haftalarda böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Güzel oyuncu, 'Teve2 Magazin Masası’nın canlı yayınına bağlanarak hastane süreci ve yeni bir aşka yelken açtığı söylenen Yağız İzgül hakkında açıklamalarda bulundu.

Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı

Daha önce 'Meryem', 'İçerde', 'Akrep', 'Kara Para Aşk' gibi dizilerde rol alan Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Maslak’ta bulunan özel bir hastanenin bahçesinde hava alırken görüntülenmişti.

Haberin Devamı

TEKERLEKLİ SANDALYEDE GÖRÜNTÜLENDİ 
Tekerlekli sandalyesinde otururken objektiflere yansıyan oyuncunun hasta ve yorgun olması dikkat çekmişti. Böbrek rahatsızlığı sebebiyle hastanede yattığını söyleyen Bestemsu Özdemir, ”Beş gündür hastanedeyim, böbreğimde bir rahatsızlık vardı şu an iyiyim" ifadelerini kullanmıştı.

Ardından sağlığına kavuşan Bestemsu Özdemir, 'Teve2 Magazin Masası’ programına telefonla bağlanarak, hastane sürecini anlattı. Oyuncu,“11 gün hastanede kaldığını açıkladı.

Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı

BAŞLAMADAN BİTTİ
Öte yandan ünlü şef Yağız İzgül ile Levent'te bir mekana girerken objektiflere yansıyan Bestemsu Özdemir (30), gazetecileri karşılarında görünce kısa süreli şok yaşamıştı. 44 yaşındaki İzgül ile el ele görüntülenen oyuncu, bu konuya da açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Bestemsu Özdemir, canlı yayında; ünlü şef Yağız İzgül ile ilişkilerinin de başlamadan bittiğini söyledi.

Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı