Cadde BEYAZ PERDEYE KAPLAN PENÇESi

BEYAZ PERDEYE KAPLAN PENÇESi

26.01.2012 - 19:41 | Son Güncellenme:

Davetliler, Ata Demirer’in merakla beklenen filmi ‘Berlin Kaplanı’nın önceki akşam düzenlenen galasından mutlu mesut ayrıldı

BEYAZ PERDEYE KAPLAN PENÇESi

-Ata Demirer’in senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı ‘Berlin Kaplanı’nın galası önceki akşam Kanyon Cinebonus Sinemaları’nda yapıldı.
- Medya ve sanat dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği gala öncesinde, Ata Demirer ve filmin tüm oyuncuları 12 ayrı TV programına canlı yayınla katıldı.
- Filmde Nihal Yalçın’ın, sevgilisi rolündeki Ata Demirer’i, ‘Karayip Korsanları’nda Johnny Depp’in canlandırdığı Jack Sparrow’a benzetmesi seyircileri kopardı. Bunun üzerine bir korsan şapkası takarak aynaya bakan Demirer, kendisini daha çok filmin ‘ahtapot suratlı’ karakteri Davy Jones’a benzetti. Ardından çenesine bir ahtapot geçiren Demirer, seyirciyi yine gülme krizine soktu.
- Film sona erdiğinde tüm oyuncular ayakta alkışlandı. Filmin ardından düzenlenen basın toplantısında Demirer, “Çok memnun kaldım. Filmin arkasındayım” dedi.


Ata Demirer’in senaryosunu yazıp, başrolünü oynadığı ‘Berlin Kaplanı’ önceki gün Kanyon Cinebonus Sinemaları’nda görücüye çıktı. Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer’in rol aldığı film, yarın Türkiye ve Avrupa’da 352 kopyayla vizyona girecek.
Galaya, Demet Akbağ, Tolga Çevik, Belçim Bilgin Erdoğan, Özge Borak, Ali-Şebnem Abhary, Sedef Avcı, Hande Subaşı, Ali Sunal, Perihan Savaş, Aysegül Aldinç, Işın Karaca, Sibel Tüzün, Funda Arar, Naz Elmas’ın aralarında bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. Hissettiğini kağıda döktüğünü söyleyen Ata Demirer, filmde en çok ‘Duş Magan’ esprisine güldüğünü söyledi.
“Filme çok güleceğimi biliyordum” diyen Belçim Erdoğan, “Almancı boksörü merak ediyordum. Baştan sona ‘Bu Ata mı?’ diye izledim. İnanılmaz rol yapmış” dedi.
Ata Demirer’i kardeşi gibi sevdiğini söyleyen Demet Akbağ’sa, “Kendi filmlerimi gala öncesi izlemiyorum ama Ata’nın filmini izledim. Ben filmde olsaydı, ‘Bir yumrukta ben vurayım’ derdim. Gişeyi ‘Kurtuluş Son Durak’ filmiyle kardeş kardeş paylaşalım. Bizim filmimiz yanlış anlaşıldı. Komedi ama sanki ciddi bir filmiş gibi algılandı” şeklinde konuştu.
Mayıs ayında Demirer’le nikah masasına oturacak Özge Borak filmle ilgili, “Oynamasam da kendimi bir parçası gibi hissediyorum. Ata filmi yazmaya başladığından itibaren içindeydim” açıklamasını yaptı.