Cadde Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

29.03.2015 - 13:30 | Son Güncellenme:

Show TV'de 2. bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Beyaz Yalan dizisi şimdiden ilgi büyük. Heyecan dolu sahneleriyle Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı haberimizde. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı ve detayları...

Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Show TV'nin yeni dizisi Beyaz Yalan birinci bölümü ile geçen hafta izleyici ile buluştu. Yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman oturduğu dizide baş rolleri Kutsi ve Deniz Baysal paylaşıyor. Beyaz Yalan 30 Mart akşamı ikinci bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. İnsanlar çift yaratılmıştır derler… Alara ve Melek’i yan yana görenler, bu sözün doğruluğuna yemin edebilirdi… Bu iki genç kız, sanki birbirinin kopyası gibiydi… Farklı olan tek şey, kaderleriydi…

1. Bölümde neler yaşandı?

Alara ve Melek.. İnsanlar çift yaratılırmış sözünün vücut bulmuş hali.. Birbirine çok benzeyen ama kaderi de bir o kadar zıt olan iki kızın hayatları kesişecektir.. Bir tarafta zengin bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve her istediğine sahip olan Alara ile diğer tarafta yoksulluğun içinde gözlerini açmış her şeyiyle dört dörtlük bir insan olan fakat bugüne kadar yüzüne gülmeyen şansla Melek..

OYUNCU KADROSU : Kutsi Deniz Baysal Ebru Aykaç Seher Terzi Elif İskender Çağlar Sayın Ege Aydan Onur Dikmen Ebru Aytemur Çetin Karakul Biran Damla Yılmaz



Kutsi Kimdir?

Ahmet Kutsi Karadoğan veya tanınan adıyla Kutsi, 6 Mart 1973 tarihinde Malatya'da doğdu. Hatice ve Şinasi Karadoğan'ın çocukları olarak dünyaya geldi. Kutsi 8 yıldır birlikte olduğu Sinem Bayraktutar'la 30.08.2008 tarihinde evlendi ve 1 yıl sonra kızı Ceylin Ada'yı dünyaya getirdiler.

Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle


Kutsi, 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkararak büyük bir unvan kazandı. Cengiz Kurtoğlu'nun da büyük desteğini alan Kutsi, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor albümünde "Duvardaki Resmin" şarkısı ile sesini daha da duyurmaya başlamış ve kolay kolay unutulmayacağını göstermiştir.

Meslek olarak sadece müzisyenlik değil aynı zamanda oyunculuğu da seçen Kutsi 2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmış ve çok büyük bir başarı yakalamıştır. Doktorlar dizisi bittikten bir süre sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlarda olan Kutsi, 2010 yazında Doktorlar'ın tekrarları çok izlenip ve seyirciler tarafından yeniden başlamasının istenmesi üzerine "3 Aralık 2010" tarihinde Doktorlar dizisi yeniden ekranlara geri dönmüştür ve yine çok büyük bir seyirci kitlesi yakalamıştır.

ALBÜMLERİ
Ekim 2000 Aşk Payını Aldı, Ağustos 2005 Sana Ne, 2006 Kördüğüm (Petek Dinçöz ile), Nisan 2007 Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, 2008 Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Nisan 2010 Bambaşka, Mart 2013 Bilmem Anlatabildim mi?, Nisan 2014 Yaz Günü

ROL ALDIĞI FİLMLER
Doktorlar (show tv), 2006-2009 (Levent Atahanlı) Beyin cerrahı Kahramanlar(TV dizisi) (Show TV), 2009-2010 (Yiğit Özkan) Polis Huzur Sokağı (atv), 2012-2014 (Bilal Ocak) Kimya Öğretmeni Veliaht (atv), 2013 Jüri

Deniz Baysal Kimdir?

Deniz Baysal kimdir, Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir‘de ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. Anne ve babası boşanmıştır. 2009 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesinde dış ticaret eğitimi almaya başladı. 10 yaşından itibaren İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Aynı zamanda 10 yıl tiyatro oyunculuğu yaptı. Palyaçoluk yaptı, sonra da çocuk oyunlarında oynadı. Tiyatro hocasının teşvikleri ve destekleri ile oyunculuğa başladı. Bir dönem basket oynuyorken, burnuna top çarptı ve burnuna estetik yaptırmak zorunda kaldı.

Beyaz Yalan 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle


Reklam filmlerinde oynadı. İlk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 yılında “Derin Sular” dizisinde Hilal Altınbilek, Şükrü Özyıldız ile beraber oynamıştır.

2012 yılında Senaryosu Mahsun Kırmızıgül‘e ait olan “Babalar ve Evlatlar” filminde oynadı. 2014 yılında başrollerini Berna Laçin, Sinan Tuzcu ve Burak Hakkı‘nın üstlendiği “Aşk Ekmek ve Hayaller” dizisinde Uğur’un yıllar önce izini kaybettiği annesinin katilinin kızı Karaca karakterini canlandırdı.

2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram‘ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç‘tır.